çok ilginç.... bu arada ibrahim hocam senin soyadın kars'mış,görev yaptığın yer de kars değil miydi yaw... bu da çok ilginç olmuş...
24 Eylğülde kırmızı ışıkta geçen bir aracın 154 tl cezasını bana göndermişler. Plakaya bakan görevli geçenin plakaı yerine benim plakayı girmiş. Haliyle muhatap olarak ceza bana düzenlenmiş. Ödememk adına yapılacak şeyleri az çok tahmin ediyorum ama birde ize sorayım dedim.Ne tavsiye edersiniz?
çok ilginç.... bu arada ibrahim hocam senin soyadın kars'mış,görev yaptığın yer de kars değil miydi yaw... bu da çok ilginç olmuş...
Trafik ilçe emniyetten düzelir diye düşünüyorum..
ibrahim hocam karayollarına mail atın. bize olmuştu 2008 model arabaya 2005 yılından ceza gelmişti. bir maille hallettik.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
ibrahim hoca ağrı'da değil miydi yav![]()
hoca geçmiş ola.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
İbrahim Hocam geçmiş olsun.Ankaranın hosgeldin mesajı bu olsa gerek. Senin arabayla aynı marka mı resimdeki arac
Geçmiş olsun İbrahim Hocam. Can'ın da dediği gibi mail ile durumu bildirdiğinizde gerekli değişim olacaktır.
Konu celenlee tarafından (04/10/2012 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
cezanın geldiği emniyet müdürlüğüne dilekçe yaz kendi ruhsat fotokopini ve cezayıda ekle resimde görülen aracın plakası .... benim aracın plakası .... olduğu açıkca bellidir filan dilekçe metni işte ben öyle yapmıştım bir sorun çıkmadı
abi geçmiş olsun umarım biran önce halledersin...
hakkaten enterasan durum ya arabada farklı.. siz yine de fazla zaman geçirmeden mahkeye başvurun durumu düzeltin.ileride başınaza bi şey gelmesin gerçi vergi dairesi bildirince durumu düzeltiyorlar.
Ya hocam aracı değilde içindekinimi size benzettiler acabaBukadar saçma birşey..Aracın plakasından zaten size ait olmadıgı anlaşılır..
Bugün Sincan Emniyete gittim.İptal ettiremedim. Kurtuluşta tren istasyonunun yanındaymış kgs cezalarının yazıldığı yer. Oraya gitmem gerekiyormuş. Buyur iş güç yok yenikentten kalk 40 km kurtuluşa git..
Bu sabah saat 9da sincan yenikentten Ankara emniyet müdürlüğüne gitmek üzere yola çıktım. yanlış ceza belasını düzelttirmek için. Kağıtta 'Ceza İşlemleri Büro Amirliği' yazıyor.Ne bir adres var ne bir telefon.Ankara Emniyetin içindedir dedim gittim. 09:50de Metro Akköprü durağına parkettim arabayı. Yürüdüm emniyete en az 10 yere sordum orda ne yapacağım diye. bir Allahın kulu da nerde olduğunu söyleyemedi. Hatta Ankamall ile Emniyet arasında o anda ceza yazmakta olan polise sordum o bile bilmiyorum dedi.''Yahu mesela şu yazdığın cezayı nereye gönderiyorsun' dedim tık yok. Neyse içerden birisi Kurtuluştaki itfaiyenin arkasındaki bölge denetleme şubeye gitmem gerektiğinin söyledi. Tabi bu arada saat oldu 11. bindim arabaya sürdüm oraya. İçeriye girmek istedim kapıdan sivil araba girmesi yassah'' diye durdurdular. Durumu anlattım genede arabayla sokmadılar.Neyse dolanıp dururken Ankara hukuk fakültesinin karşısında ücretli otopark buldum bıraktım arabayı. O meşhur yere yürüyerek vardım. Yönlendirdiler.Binanın izbe bir bodrum katında bir odaya gittim. İçerde 4 tane memur dağ gibi birikmiş cezaları adreslere düzenliyorlar.biraz beklettiler.sonra ilgilenin artık diye çıkışınca muhatap bulabildik. Resimlere baktı birisi.Haklı olduğumu söyleyip kağıtları birbirine zımbaladı üzerine iptal edilecek diye not düştü. Dedim olay bu mu? Tutanak yok mu? Hayır dediler. '' O zaman hadi iptal edin dedim.Şuan olmaz çok yoğunuz dediler.vesselam verdik kağıtları. Çıkarken en son. '' Sincandan buraya git gel 80 km benzin yaktığımamı yanayım, izin alıp işe gitmedim çocukların dersine giremediğimemi yanayım, verdiğim otopark parasına mı yanayım diye hiddetlendim. tabi kimin umrunda. buyrun türkiye gerçeği.
Konu ibrahim06 tarafından (17/10/2012 Saat 00:38 ) değiştirilmiştir.
Boşver hocam sapığın robot resmini çiziyolar benziyo diye suçsuz adamı içeri alıyolar bu kadarıyla kurtulduysan geçmiş olsun![]()
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
Geçmiş olsun..İnş.olay kapanmıştır..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri