geçmiş olsun Doğancan Allah'tan lastiği yardın birtek, o hızda daha farklı şeylerde olabilirdi lastik yarılınca...
Gece Sabiha Gökçene bir tanıdığı bırakmaya giderken otobanın ortasına nerden geldiği belli olmayan taş desem olmaz kaya resmen 130 civarı giderken üstünden geçtim lastik kullanılmaz halde bu konuyu açmamın sebebi otobanda bile korkuyorum 1 değil 2 değil ne zaman çıksam otobana ya karşıma parçalanmış kamyon lastiği çıkar ya kamyondan düşen tahta kasa gelir ya futbol topu gelir yada kayalastikte ucuz değil ki ya birde ücretli yol olacak ne olacak bu türkiye yolları arabaya verdiğimiz paranın 2 katını yollarda gelen zararlara veriyoruz.Artık daha yazdan kış lastiklerini taktırırız
![]()
Konu uLTRa GP tarafından (30/09/2012 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
geçmiş olsun Doğancan Allah'tan lastiği yardın birtek, o hızda daha farklı şeylerde olabilirdi lastik yarılınca...
Geçmiş olsun,
Aracı sen bi kırklat o zaman araçta var bişeyler![]()
Allah korumuş, geçmiş olsun...
BLUE FROG
Geçmiş olsun.. 3. olaysa bence sen arabayı motoruna kadar iç dış güzelce bi yıkat. Kendin de duş almadan yola çıkma kardeşim![]()
o hızlarda Allah korumuş...
geçmiş olsun...
Keyif BMW'Dir...
Çok ucuz kurtarmışsını gerçekten gemlik yalova arasında önüme sandalye oturağı çıktı suntadan kaçamadım üstünden geçtim tampon parçalandı. Maalesef yollar süpriz dolu. Artık paranoya oldum bu sefer önüme ne çıkacak diye.
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Evet çok ucuz atlattık Allah korudu
Teşekkürler
Bendede öyle hocam artık her yola çıkışımda aklıma geliyor.Bazende dümdüz yol normal gidiyorsunuz birden bozuluyor frenlemeye vaktiniz olmadan sürtüyorsunuz ya çok moral bozucu
Öne fırlayınca da sağda solda araç varken hiçbişey se yapamıyorsunuz
Sent my iPad 2 using
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
o da geldi başıma ama farklı bir şekilde clio ile orta şeritte giderken arkadan gelen araba hız-mesafe orantısını ayarlayamadı sağı soluda dolu oluncada arkadan girdiotobanamı çıkmasam ne yapsam
Bulduktan sonra her yerde buluyor kaçamıyorsun
Sent my iPad 2 using
Bizde minibüsün lastiği yardık babamla
Babamın demesine göre film şeridi geçmiş gözlerinin önündenminibüsle yanlamakta ayrı güzeldi ama
![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri