güncel.
konu kilit.
Konu hsyn28 tarafından (19/10/2012 Saat 19:26 ) değiştirilmiştir.
EVOEVOEVOEVOEVO
güncel.
EVOEVOEVOEVOEVO
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
güzel araç hayırlı satışlar
ilanı baltalamak için söylemiyorum ama sahibinden.comda 40-43bin civarına muadili araçlar var.Sizin araçta farklı bir donanım mı var acaba?
hayırlı satışlar..
Hayırlı satışlar
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
güzel araç hayırlı satışlar.
Hayırlı satışlar..Beğendiğim bir araç..
Tesekkürler arkadaşlar.
EVOEVOEVOEVOEVO
yaklaşık 2 hafta önce aynı donanım arabayı 14,000 kmde almış biri olarak...fiyatın cok yuksek hocam. umarım kızmazsın![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Merak ettim 0fiyatini arastirdim yaklasik ekipmanlar ile birlikte 54bin bu arac masil 51bine gidecek merak ediyorum
emrah uğur dündar gibisin
bence 2. el fiyatları üzerinden çok yorum yapılmamalı herkesin ürünü kendine göre değerlidir dün de böyle bi konu olmuştu. herkes malına istediği fiyatı biçer, her malın bir alıcısı vardır der atalarımız.
araç güzel, hayırlı satışlar dilerim.
Emrah bu araç seni niye bu kadar ilgilendirdi merak etmeye başladım gercektenalmak istiosan söle sana özel bi indirim yapcam almıycaksan forumda başka konularda var, 54.000'e yenisini de gidip alabilirsin.Ben kimseye aracımın fiyatı ne olmalıdır diye sormadım sadece almak isteyen olursa buyursun dedim.İlgine teşekkürler arkadaşım...
EVOEVOEVOEVOEVO
Huseyin aracin lpgli fiyati 52bin civari dun otv yansitilmis halimiydi hatirlamiyorum. sunroof ve deri koltuk icinde ekstra 2000 tl civari eklesek 54 eder hadi 56etsin 58 etsin insan 2012 model 0 alip faizsiz kredi kullanip taksitle odeyecegine gidipte senin aracini alir mi.?ben alicisi degilim ama gercekten satmayi dusunuyorsan sahibinden.com u incele bu aracin 3asagi 5yukari degeri cikar
otomotik civic almayı düşünüyorum piyasadan haberim az çok var kasa değişti ve fiyat pahalı umarım satarsın
İlginize teşekkürler.
EVOEVOEVOEVOEVO
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri