yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.puntomuzu satsak da kopamayız burdan.
Selam arkadaşlar.
Yıllardır gözüm gibi baktığım puntomu satışa sunmuş bulunmaktayım.Doblo gibi daha büyük bir araca ihtiyacımız var artık
Aracımız temiz darbesiz.Kısa süre önce baskı balata,bilya,ön diskler değişti.
2006 MODEL FİAT GRANDE PUNTO ACTİVE-92.500km-21000.granit gri-dizel
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0085216/detay/
Saygılar.
Konu classiconline tarafından (16/10/2012 Saat 15:45 ) değiştirilmiştir.
yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.puntomuzu satsak da kopamayız burdan.
hayırlı satışlar
tesekkürler ömer bey
hayırlı satışlar..
hayırlı satışlar
arkadaşım hayırlı osun bana senin gibi araç lazım ama ben istanbuldayım sen mersindesin.arada güven ..aracın durumu..birde yol masrafı .....nasıl yaparız bilemiyorum ..birde fiyatın ne kadar pazarlık şansı var..şu anda benim için olumlu yanı forum üyesi olman ..eğer uygun lursan gorüşelim..05053122843
satılık evo ..resimler
hayırlı satışlar inş değeri bilen birine gider
burhan bey merhaba.yıllar önce biz de opel corsa almak için mersinden istanbula gelmiştik.aracı satıcının götürdüğü yere baktırdık.adam güvenilirdi bizim gözümüzde.yani dostluk oldu aramızda.satıcı da iyiniyetimize karşılık parayı almadan satısını verdi.dönerken de bankadan parayı cektik ve verdik. kısacası herkes iyi niyetini gösterirse sorun olmaz.buyrun gelin yardımcı olmaya calısalım.
[QUOTE=coll34;741636]hayırlı satışlar inş değeri bilen birine gider[/QUOTE
herkese tesekkürler.inşallah değerini bilen birine gider.punto farklı çünkü.PUNTO "candır"
Hayırlı satışlar..
Sıfırdaki ötv artışı 2.el arac fiyatlarını da yükseltti.Aracımın yeni fiyatı 22.250dir
Saygılar arkadaşlar
ikinci el piyasası yansıtma beklemez
![]()
Saka gibi)
şaka gibi olan 2.el piyasası arkadaslar.çok kısa sürede fiyatlar arttı.takip eden bunu bilir.ben de sasırdım napacağımı.alacağım arabanın fiyatı da yükselince doğal olarak bu yola basvurduk
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
kapı sacı mı işlem görmüş ? küçük bir parca boyanınca işlem mi görmüş oluyor ?
hayırlı satışlar fiyat bence iyi
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri