Arkadaşlar geçen aralıkta 24 bin tl'ye 78 bin km 1.3 mjet 2006 emotion 90hp araç almıştım. 83 bin km'deyim. Yaza doğru aracımı satıp 1.3 75 hp dinamik evo'ya geçmeyi planlıyorum.
Aracıma sıfır lastik, abarth spoiler, teyp tuşu yenilemesi gibi 1200 tl civarı masraf yaptım. Direksiyon derisi ve minik vurukları da yaptırmayı planlıyorum.
Kafamdaki nedenlerden birisi yükselen km, ayrıca 90 hp gplerin parçaları pahalı (turbo,debriyaj) olması. 75lik araçların parçaları çok daha uygun.
Aracın yaşlanması, km yükselmesi, yavaş yavaş artan sorunlar, iç mekan eskimeleri.
Şimdi "ee bize ne?" diyebilirsinizSizlere sorum şudur aracımı yazın kaça satabilirim?
Düşündüğüm 24-25 arası olsa üstüne 7-8 bin koyarak yeni puntoya veya evoya geçiş mantıklı olur mu? (yani aynı aracın yenisi 7-8 bin ama daha düşük donanım) yoksa başka bir araç mı?
Düşüncelerinizi bekliyorum.
Konu cihankardes tarafından (29/10/2012 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir.
biz gp'yi çok sevdik
Hocam emotion dan sonra evo 75 lik kesmez sizi. Bide üzerine o kadar para vereceksiniz.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
dynamic alabilirseniz donanım sorun olmaz ve mantıklı olur bencesonuçya daha yeni bir araç..
Keyif BMW'Dir...
şu sıralar ilan verin bence..şu dönemde piyasa yüksekken istediğiniz fiyatları daha kolay yakalarsınız..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
hundai i30 şu sıralar çok hoşuma gidiyor. 2. eli 30bin tl civarı bence düşünmek lazım![]()
hocam bence emotion bu araçlarda bineceğiniz son nokta ondan sonra segment yükseltmek gerek..
evo yakışır
jantları çözelim ama kesinlikle satmadan![]()
ya cihan ne istiyosunuz hemşerim eski arabamdanher eline alan en fazla 1 yıl sonra satıyor. bak o araba çok hassastır satılacağını anlayınca pat diye yolda bırakıp intikamını çok kötü alır
![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
i30 tarzı araçlar da hoşuma gidiyor ama acaba dizeli o fiyata alabilir miyiz?
Can yine senin aracı alıcam benbırak motor hayallerini falan julyeti al evoyu bana ver
![]()
biz gp'yi çok sevdik
90 lık ile 75 arasında acı bi fark mı var ya arkadaşlar kime sorsam kesmez diyorgerçi çok abanmayı sevmiyorum araca ama rahatsız eder mi?
biz gp'yi çok sevdik
valla o en çok benim kafamı kurcalamıştı. şehir içinde sıkıntı yok pek anlaşılmıyor ama otoban sürüşlerinde veya uzun rampalarda fark var abiha bi de kardeş arabayı alalı daha bi sene oldu bu hale getirmek için ne kadar uğraştığımı en iyi bilen adamlardan birisin arabanın her santiminde bir ton emeğim var
tabiikide allah korusun ama acil bir ihtiyaç olmadığı sürece şu an benim arabayı satın alacak bir para yok dünyada
![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
i30'un 2008-2009 modelleri (dizel) 28-29bin tlye birsürü var.
örneğin:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...00012418/detay
Bilmem mi can kardeşim. Hem ne kadar uğraştığını hem de nasıl baktığını bildiğim için öyle dedim zaten. İşin şakası bir yana Allah kaza bela vermesin güle güle kullan.
çok uzun yol yapmıyorum abi ve 100 ün üzerine çok nadir çıkıyorum. şehir içi hızlanmaktan da korkan biriyim gerek yollar gerekse yayalardan dolayı. tek sorun benim için rampalar olabilir![]()
biz gp'yi çok sevdik
bence yine 6 ileri olan hız sabitleyicili bir araç al derim ben uzun yolda 75 lik biraz yoruyor..
Arkadaşlar geçen hafta fiat showroom'unda yeni puntoyu inceledim.
çok hoşuma gitti easy donanımı.
1.4 fire dualogic ss easy sitede 33.580 tl
çok uygun geldi.
esp asr hillholder start&stop otomatik.
ikinci el olarak da sıfır ayarında olanlar 29-30 bin tl cıvarı.
yakıt olsun otomatik olsun sıkıntı olur mu sizce?
bir de merak ettiğim 8v motor sorunlu olur mu? lpg uyumu nedir?
biz gp'yi çok sevdik
biz gp'yi çok sevdik
abi sitede ankaralı biri fire dynamic satıyor 27bin fiyatı bi o ilana baksana
aracı çok begenmiştim ben
fire da lpg uyum sorunu yaşamazsın ancaak hiç 90lık mj kullanmadım ama emin olduğum tek şey 90emo yu verip fire alırsan ömründe olmadığın kadar pişman olursun (performans konusunda şikayetçi olduğun için).
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri