eline sağlık Mesut abi başarılı bir iş olmuş güle güle kullan abi..
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
eline sağlık Mesut abi başarılı bir iş olmuş güle güle kullan abi..
teşekkürler mert çok iyi oldu saolsun mesut abi![]()
güzel olmuş... hayırlı olsun...neden sökülüp boyanmadı acaba...
Keyif BMW'Dir...
kapı pandizotları emanet duruyor söküldükten sonra ses yapma olasılığı yüksek bende olsam söktürmezdim ama sorun olacağını zannetmiyorum boya atması olursa Mesut abi ilgilenir
mertin dedigi gibi söktürmeden boyatmak en mantıklısı çünkü sökülünce arabanın heryerinden plastik sesleri geliyor döşemeler yerine tekrar otuurmuyor
merhabalar bende yeni katıldım gp ailesine 2007 gp 1.3mjet active sahibiyim bu kapıların ve yan aynaların boyası gerçekten hoş olmuş nerede yapıldığı ve maliyetleri hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler
vay çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık .. bende geçenlerde yaptıracaktım söktürüp iyi ki yaptırmamışım bu şekilde boya atması olur diyorlar ama olay nedir tam olarak detaylı bilgi alabilir miyim?
Birde fiyat konusunda ve işin detayıyla ilgili özel mesaj alabilirsem sevinirim![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Vayyy amcaoğlu fenaaaellerinize sağlık...
Servetimi Karıncalar Taşısın, Onurumu Gemiler Kaldıramaz....
hayırlı olsun güzel olmuş şimdi tamamlanmış![]()
maşallahhhhhh
la dedım araba komple kaporta boyoya gırıyo![]()
Kapı kolu ve aynaları bende yaptıracam
Vatan ne Türkiyedir Türklere Ne de Türkistan Vatan ebed ve Müebbet bir ülkedir Turan ...
Güzel olmuş. Güle güle kullan.
Sent my iPad using HD
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
güzel olmuş, ancak geçenki far faciasının üzerine bu konunun açılması biraz düşündürücü.
Vay vay canavar olmus hacı
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri