Hayırlı Satışlar.![]()
arkadaslar jant lastıgın fıyatını dusurdum fıyat olarak 1000 tl ıstıyorum daha alalı uc ay bıle olmadı faturası mevcuttur jantlar advan 17 ınc lastıkler kumho ku 31 205 40 17 dır faturası mevcutdur lastıkler 1000 km bıle yapmadı temızdır resımde goruktugu gibi
Konu rehber28 tarafından (05/02/2013 Saat 00:19 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı Satışlar.![]()
TSİ Jetta.
tam benlik jant bu aralar sardım yine jantlara fakat bütçe suan sıkıntılı hayırlı satıslar![]()
my punto evo 34 be 6047
Hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
tesekkur arkadaslar
jantlarda lastiklerde çok güzel neden satıyorsun?
Vatan ne Türkiyedir Türklere Ne de Türkistan Vatan ebed ve Müebbet bir ülkedir Turan ...
Hayirli satislar.Jantlar orjinal advan mi yoksa replika mi ?
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Orjinal Advanın o fiyat olma ihtimali yok.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
güncel
Hayırlı Satışlar, Konu ile alakalı değil ama, Lastiklerden memnunmusunuz? Ses vs nasıl?
ayni lastikten kullandim, v kanalli oldugu icin ses normaldir her markanin v kanalli lastigi gurultulu olmaya aday zaten o konuda kumhoya cok bisey soylemeye gerek yok. tabi daha kaliteli lastiklerde ses daha az olabilir orda da maliyet unsurlari devreye girmekte
jant lastik set olarak cok iyi ve kirmizi arabaya cok yakismis bence. hayirli satislar dilerim.
fıyatına gore guzel bence surat yaptıgınızda sessız gıbı gelldı bana tesekkur arkadasım
Eski bir kumho ecsta serisi kullanıcısı olarak diyorumki lastiklerin güncel sıfır fiyatı 660TL bu lastiklerde sıfır. 400tl de jant a veriyorsunuz. Bedava. Hayırlı satışlar. Kaçırmayın derim.
Çok güzel fiyat. Kış sonuna doğru yakalasam kaçırmazdım, hayırlı satışlar.
güncel
guncel
bu temizlikte hala durması ilginç. kışın yaklaşması dolayısıyla kimse yanaşmıyo sanırım ama akdeniz ve ege bölgesi alabilir kaçırmamalı bence, mükemmel set.
guncel
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri