Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır bebeğe uzun ömür versin![]()
Arkadaslar bu sabah güne ne yazık ki kötü bir haber ile başladım.
Forum uyelerimizden Genius (Engin) arkadasımızın eşi dün bir bebek dünyaya getirdi. Çok mutlu olduk ancak bu sabah aldığım haber bu mutluluğu tamamen bitirdi. Nalan arkadasımız dogum sonrası rahatsizlanmis ve kendisini kaybettik.
Basta Engin olmak üzere tüm ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin...
bu durumlar içimi çok acıtıyor acınızı paylaşıyoruz Allah vefat eden arkadaşımızın mekanını cennet yapsın Geride kalanlara sabır versin inşAllah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır sağlık versin allah![]()
vallahi ilk okuduğumda inanmak istemedim gerçekten çok üzüldüm Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versinbebişede Allah uzun ömür versin inşallah..
rabbim bi yandan alıyor bi yandan veriyor
acımız büyük enginim eşinin mekanı cennet olsun inş...
allah rahmet eylesin
sabırlı ve dinç olmak lazım sonuçta bebeğinin nalandan sana hediye
rabbim sabır versin geride kalanlara
başımız sagolasun
![]()
allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olur işallah.Allah geride kalanlara uzun ömür ve sabırlar ihsan eylesin.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabir versin
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Allah rahmet eylesin...![]()
Oz Büyücüsü
Allah rahmet eylesin... Tüm Ailesi ve sevenlerinin başısağolsun...
allah rahmet eylesin allah sabır versin engin abi.
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Gerçekten çok üzüldüm gözlerim doldubenimde kızım daha 1 aylık bile değil çok zor bir durum Allah sabır versin ve yardımcıları olsun mekanı cennet olsun...
off çok acı verici içimizi sızlatan bir durum... engin kardeşim Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah... Cenab-ı mevla bebeğine uzun ve sağlıklı ömürler versin kardeşim benim...
Her TÜRK asker doğar
inanamadım ya. allah rahmet eylesin..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Allah rahmet eylesin, yakınlarınada sabır versin ..
Allah sabır versin.. Çok zor.. Allah kimseye yaşatmasın böyle acıları.. Canından bir parça doğdu diye sevinecek iken.. Candan kıymetli hayat arkadaşını kaybetmek.. Hayatta yalnız kalmak.. Çok zor gerçekten.. Mekanı cennet olsun..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Allah rahmet eylesin, çok kötü oldum okuyunca. Bizim de bir bebeğimiz oldu 20 gün önce, düşüncesi bile çok kötü.. Allahım bebeğe sağlık sıhhat uzun ömür versin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri