Hayırlı olsun çok iyi bir rakama almışsınız iyi günlerde kullanın taktırmadan önceki ve taktırdıktan sonraki fotolarını aynı açıdan çekerseniz banada fikir verir farkı merak ediyorum.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Arkadaşlar merhaba ,
Az önce nette tanıştığım izmirli arkadaştan 4 adet dizel 2006 GP'den çıkma 1 aylık spor 3.5cm eibach yayları satın aldım.Pazartesi günü izmir'de olucam.Fiyat olarak 150 TL'de anlaştık.
İlan linki bu : Spor yay corsa d grande punto - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 97684652
Benim 90hp'lik dizel 2006 Horozuma yakışacağını düşünüyorum.Görüşlerinizi bekliyorum.
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
Hayırlı olsun çok iyi bir rakama almışsınız iyi günlerde kullanın taktırmadan önceki ve taktırdıktan sonraki fotolarını aynı açıdan çekerseniz banada fikir verir farkı merak ediyorum.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
tamam güzel kardeşim taktırmadan önceki fotoları mevcut ztn.taktırdıktan sonra da çeker yollarım ... 5 cm çok yakın oluo dediler o yüzden almadım bu arkadaş da denk geldi pztsi de izmirde olacağım için elden alıvericem.bu yaylar aynı zamanda corsa D , fiorino ve grande punto yaylarıymış ...
yanlız bu yaylar 5 cm benzinli yayı...
Fiyat olarak çok güzel..hayırlı olsun ozanım
Konu Birkan61 tarafından (01/09/2012 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
tamam o konuda hemfikiriz ama bu yaylar 5cm sportline bendede aynısından var ordan biliyorum...
hatta alttaki linkten kodlarını kontrol edebilirsin birebir aynı..
https://forum.grandepuntotr.com/sati...inli-yayi.html
Konu kadir07 tarafından (01/09/2012 Saat 16:21 ) değiştirilmiştir.
way anasını ... hem dizel hem de 3.5 cm olarak söyledi bana arkadaşo zaman ben bunu almam yani , 5 cmle 17'' jantta hem rahat edemem hem de benzinli yayı dizele kodun mu daha düşük duruo ... moralim bozuldu şimdi ...
fiyat çok iyi. bencede değiştirme al güzel düşürür arabayı kullanırsın rahat sorun olmaz tabi karar senin ama bence çok güzel olur
walla benm önde arkada yere yakın bi bodykit war.acaba sağdan soldan geçerken sürtermi derdi var.ayrıca davlumbaza inş sürtmez.ztn genelde tek kapı olduu için 1-2 kşi biniorz.tamamen zevke keder kullandığım bi araç... neyse bi izmire gidiim de aliim gelim bari olmadı ihtiyacı olana 150 liraya veririm ...
tmm bi takayım o zaman 150 lira bişi diil izmire gitmişken alayım, beğenmez isem konfor alamazsam seninle irtibata geçerim sedatcığım.
tabi tabi benim durum uygun olursa ben alırım ama emin ol memnun kalırsın
benim araçtakide aynısıydı arabayı fazla basmıyor için rahat olsun
istediginden fazla basarsa bende alabilirim yaylarimi degistiricem bu aralar
Walla cok ukte kaldi alicam yaylarii araca takicamm bakalim en kotu giden 150 olur napiim ... Bu sekilde de araci kullanmaktan zevk almiormm
noldu yaylar![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri