Arkadaşlar blue&me'li punto araçlarımızda usb belleği bağlayarak aracın verilerini bilgisayarımıza aktarma şansımız var mı?Böyle bir uygulama yada program brava da var gibi biliyorum sanki yanlış mıyım?
Arkadaşlar blue&me'li punto araçlarımızda usb belleği bağlayarak aracın verilerini bilgisayarımıza aktarma şansımız var mı?Böyle bir uygulama yada program brava da var gibi biliyorum sanki yanlış mıyım?
Doğrusun arkadaşım var. Kullanmadığım için detaylara inemicem ancak böyle bi uyg. var...
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Zeynel arkadaşım teşekkür ederim dosya için bunlar ile ilgilide sorularım vardı çözülmüş oldu.
Ama araç verilerini bilgisayara aktarma konusunda bir şey bulamadım dosyada,bilgin varsa paylaşabilir misin?
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
tamam teşekkür ederim bir şey bulursam paylaşırım.
Arkadaşlar buldum.
Fiat EcoDrive - Otomot.NET
burda kısa tanıtım var ardından ekodrive sitesine link var belirteyim türkçe desteği de var.
şimdi üstünde çalışmaya gidiyorum deneyimlerimi paylaşacağım.
Blue me yi sonradan taktirabiliyormuyuz bilen varmıdır aceba servise kaç defa sordum ama bi türlü doğru net cevap alamadım.
2 ile GT-I9100 cihazımdan gönderildi
For the Horde!
takılır diyende var takılamaz diyende net bişey yok.en iyisi unutmak![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri