direksiyon ve pedaldaki aşınmalara bakarsak temsili km x 4 diyorum
yeni sahibinden.com modellerinden biri olsa gerek. aracın bilgilerini temsili veriyor arkadaş, sorunca da pek bi atarlanıyor kendisi
Renault Clio 1.5 DCi Expression 2010 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 97156417
Temsili fotograf biliyorumda bunu ilk defa gordum![]()
temsili km nedemek acaba)) kamuran bas git lan
mega foto seçeneği var, oraya tıklamayı akıl etseydin resim büyük görür ve debriyaj pedalındaki erimeleri artı direksiyondaki deformasyonları görürdün.
ayrıca sen boş muhabbetleri bırakta şu jantların resmini gönder. seni her gördüğüm başlıkta bunu hatırlayacağım.
hayırdır ? t-jet jantlarını satamadınmı yoksa daha ?
ben bu kamuranı sonunda babasına şikayet edicem.Belki babadan güzel bi dayak yerde aklı başına gelir
Hakikaten temsili km ne ya elinde km yok ta temsili koymus)
teyp tuşlarıda soyuk)
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
işini bilen bir otomobilci için, aracın sol profilden göründüğü resimde, ön ve arka kapıların arasındaki mesafeye bakmak yeterli.. alana şimdiden hayırlı olsun..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
bu km temsili derken kaç kez km düşürme işlemi yapıldı bizde bilmiyoruz demek istiyor heralde
>Herşey açık aslında ADANA_SEYHAN_YEŞİLOBA**** Gerisini gayrı sormaa.....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
170 binde . km yi duyunca ürkütmek istemediğim içn yazmadım. araba bakımlıdır. uzun yol yapmştır. 170bine kadar servis bakımlıdır.motor şanzıman turbo 10 numara üfleme yağ yakma su eksiltme gibi şeyler yoktur. buna istinadan aracımın fiyatını uygun yazdım
yorumsuz![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri