Çok pahalı olmasa megane dci 130 hp çıktı onu düşünürdüm sırf motoru için hem performans lı hem ekonomik yazana göre ama meganı çok sevmem c4 güzel araba ama donanımlısı olursa...bütçe ne kadar peki ?
Arkadaşlar yaz sonuna doğru bir araç almak istiyorum fiyat ve donanım olarak bana en çok uyan iki araba var başlıktada yazdığım üzere yeni C4'ün confort donanımı ve yeni magane'ın extreme donanımlı olanı bu araçların kronik sorunları varmıdır?İnternette C4'ü şikayet eden sayısı oldukça az , fransız markalarının binek araçlarından uzak dur diyenler var sizce bu iki araçtan birinimi tercih etmelimiyim yoksa başka marka araca mı yönelmeliyim?Teşekkürler.
Çok pahalı olmasa megane dci 130 hp çıktı onu düşünürdüm sırf motoru için hem performans lı hem ekonomik yazana göre ama meganı çok sevmem c4 güzel araba ama donanımlısı olursa...bütçe ne kadar peki ?
ikiside yaklaşık 50 bin civarında. çok km yapan biri değilseniz bu paraya liste fiyatı ''Golf 1.4 TSI 122 PS Highline 47.400'' olan bir araba alınabilir
Ford markasını sevmesemde yeni Focus 1.0 ecoboost.vergi avantajı-yüksek tork ve beygir gücünü ekonomik sunmasıyla benim bile kalbimi fethetti!
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
50bine mis gibi dizel araba varken gidip tsi golf alınır mı? bence alınmaz. c4 çok hoş bi araba. kesinlikle onu tercih ederdim bu fiyat skalasında.
fransızların değil arabasını, pulunu bile almam çok ama çok mecbur değilsem.....
aynen ds5 mukemmel bir araçkesınlıkle yenı focusu tercıh edın derım ben.
I Love Abarth
megane derim..
sadece fiyat ve görüntü yorumu yapmayın , başka forumları inceleyin bakın bu 2 araç hakkında neler göreceksiniz..
ben de zamanında aynı araçlara baktım, 1-2 saat içerisinde kullanıcı yorumlarına ulaşabilirsiniz..
o araçlardan fiat punto'da karar kıldım, şimdi fiyatının uygun olmasını bekliyorum. hiç te dönüp c4 mü alsam, dur megane hb dizel de vardı bi de ona mı baksam , dur bi de polo ya da golf vardı onlar wv onlara da mı baksam dsg iyidir fln ,, hiç geçirmiyorum aklımdan çünkü o kadar çok yönlü ele aldım ki..
Konu liebermann tarafından (17/08/2012 Saat 10:40 ) değiştirilmiştir.
evom dan çok 1.5 dci megane 3 2010 model kullanıyorum yaklaşık 30 bin km yaptım yakıtı oldukça fazla geliyor bana ortalama değerlerim hep 7.5-8 istersenız foto koyabilirim. meganeda süper özellikler var çok güzel araç muhteşem diyebilirim torkuna fakat uzun yola çıktığınızda max. hızınız 150 olmalı 150 geçtimi araç içeri fazlasıyla motor sesi alıyor aşırı derecede. ve vibrasyon var araçta nasıl desem kırmızıda beklerken dikiz aynasının titrekliğini hissedebiliyorsunuz beni rahatsız ediyor mesela evom 1.4 benzinli hiç ses yok muhteşem konfor. çok güzel araç dememe rağmen ben kendim alsam 1.6 hdi c4 alırdım ve sizede c4 tavsiye ederim
Donanim farkini goz onune almadan yorum yapacagim, ben olsam C4 alirdim cok guzel yeni kasalari
Normalde ben de fransızları sevmem ama bi seçim yapmak zorunda kalsam yeni kasa C4 seçerim hiç düşünmeden
opel astra turbo 1.4 140 beygir. bir de benzinci kızı bulursan senden kralı olmaz![]()
C4 derim sonuçta megane da fransız Reno![]()
Megan diyorsunuz fakat çok akıl almaz yönleride var ayrıca nedense megane arka kapısnın içinde " Türk Malı " damgası var kabak gibive direksiyondaki derinin 3 kere soyulmaktan değiştiğinide belirtiyim. megane güzel sağlam tutuluyor ama;
1: Çok yakıyor.
2: Dizeli çok gürültülü ve vibrasyon var ( dikiz aynası ve farın titremesi )
3: direksiyon soyuluyor, 3 kere soyuldu 4. olacak bu.
4: bakımları biraz pahalı gibi bizim burdaki megane 714+kdv gibi bir ücretle bakıma girdi :/
5: koltuk minibüscü gibi gıcırdıyor.
6: arabanın son hızlanması kötü 1.4fire bile kafa tutar ben evomla çok daha rahat top speed yaptım megan 170 üstü göremedi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri