neden 16 istiyorsun 17 den memnun değil misin
Arkadaşlar üzerinde 205,40,17 lastik var .. Lastikler yeni.. Brigstone Potenza
16" Orjinallerle uygun bir takasa yapabilirim..
jantların sıfır takım fiyatı oldukça yüksek..
1200 lastikleri (bridgestone) 2500 Jantların fiyatıdır..
Takasta sıfır 16"çelik ve üzerinde 195,65, gibi lastik olan bir jant ile takas olabilir lastik markaları ve jant tipine göre üzerine para alınacaktır..
jantların üzerinde çizikler vardır.. Eklenti 22047
Eklenti 22048
Konu yussel53 tarafından (17/08/2012 Saat 01:50 ) değiştirilmiştir.
neden 16 istiyorsun 17 den memnun değil misin
17 Çok yakıyor.. Performansa Diyecek bir şey yok Düşük Yaylar ile Mükemmel bir iş birliği içindeler.. ama bana daha ziyade yakıt gerekli.. Yılda 35.000 KM yol yapıyorum .. Buda yakıtı tasarruflu kullanmam gerektiği manasına geliyor..
Şu an eski Kısa yayaları kaldırdım Orjinalleri taktım (Oturduğum semtte altını bir kaç defa vurdum ondan dolayı)
Ama şu kadarını söyleyim.. Kısa yay ile 17" Jant birde geniş lastik yola resmen yapışıyor.. Çok fazla kullanmadım ama neredeyse BMW ile aynı viraja giriş rahatlığı veriyor.. Keskin Virajlarda 90-100 Ün altına inmiyordum ..
Dediğim gibi öncelik Yakıt tasarrufu
BU arada 17 Şart değil sanırım orjinali 15 ama tercih 16 1 numara büyükten bir şey olmaz demişlerdi ama +2 yakıtını zorlar..
Konu yussel53 tarafından (16/08/2012 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı satışlar. sadece ilandaki jantlara takas düşünürseniz görüşelim. https://forum.grandepuntotr.com/sati...nder-jant.html
Senin için çok farketmez ama geçeceksen kesinlikle Düşük yay ile geçiş yap..
İnanılmaz fark ediyor.. ben şu an yüksek yay kullanıyorum düşük yayı kesinlikle tavsiye ederim.. ama benim şartlarım farklı.. eğer keyfime bir araç olsaydı kesinlikle değiştirmezdim..
Ne jant var sende ??
güncell
elimde fabrika çıkışı orjinal çelik jant var 15' 185 çap continental marka lastik takas da nasıl bir fiyat düşünüyorsun ?
Hayirli satislar
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
konu dışı ama resimdeki görünende kaçlık yay var ve hangi marka
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri