Arkadaşlar bugün araçta 4 kişi şehir merkezinde ilçeye gelirken orucun vermiş olduğu dalgınlıktan olsa gerek virajı alırken alttan sanki taşa çarpmış gibi bir sesle irkildim.Çarptığımda gelen sesi duyunca ve etrafa plastik parçalarının savrulmasını görünce hakkaten b...k yedik dedim.Aracı hemen durdurup ön tarafa korka korka baktım.Allahtan ne tamponda ne kaportada herhangi bir şey yoktu.Alta eğilince gördüm ki sol davlumbazın yarısı gitmiş.Demek ki savrulan plastik parçaları davlumbasın parçalarıymış.Kalkıp aracın çevresine bakarken arka teker ve jant kana boyanmıştı.Kanı görünce direk köpek aklıma geldi.Aracı geri vitese takıp geldiğim yola gidince anladım ki köpeğin üzerinden geçmişim.Tahminimce benden önce birisi vurmuş ben de dalgın olduğumdan görememişim.Akşam akşam nerden çıktı şimdi bu dedim ama iyi ki çarptığım şey taş değilmiş.Arkadaşlar şimdi bu davlumbazı ben kaskomdan yaptırabilirmiyim?Yaptırabilirsem nasıl yaptırabilirim acaba?Nasıl bir yol izleyeceğimi yazarsanız sevinirim.