Arkadaşlar haziran sonunda çok sevdiğim 2009 model opel astram ile bir kaza geçirdim. Aracımı satmak zorunda kaldım. Kaskomuzda yoktu maalesef. Bende Fiat punto'u çok sevdiğim için direk punto'da karar kıldım ve size bir kaç sorum var .

1. Araç 2006 Model Orjinal 42.800 km'de iken aldım. Rengi Bolero kırmızısı , Dynamic donanımlı 23.000 bine aldım. Kaza boya hiçbir problemi yok bakım yapılalı 200 KM olmuş ve 6 al önce 4 lastik yenilenmiş. Fiyatı iyimidir ?

2-Aracım dynamic fakat arka camlar kollu 2006 modellerde böylemidir ? Cift yönlü dijital klima var fakat arka camlar kollu ?

3-Aracımla aldıktan sonra 4 gün icinde 1400 Ü geçkin km yaptım mersinden almıştım arabayı izmire geldik biraz gezdim. Ortalama 5.6 idi galiba yakılan mazot sizde bu değer iyimidir ? İlk dizel arabam olduğu için baya çok iyi geldi.

4- Aracın balatalardan fren sıktığım zaman ıslık sesi geliyor hatta bu durumdan dolayı servise gitmiş kayıtları var ama herhangibi bir durum yapılmamış hala ses geliyor. Sizce bende tekrar götürmelimiyim ?

5-Aracımda ESP varmıdır. Gösterge panelinde bir işaret var fakat yanmıyor ? Devreye sokmak için birşey yapmamız gerekiyormu ?

6-ARacın kumanda fonksiyonlarını varmıdır ? Ve bu italyan renkleri olan bir anahtarlık var sustalı onu serviste yaptırmak ne kadara patlar

7- Son olarak arabada teyp kısmında aux var ama giriş yerini bulamadım. Nerdedir

Aracım bu şimdiden teşekkürler cevap için iyi günler iyi forumlar.