Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Kadınlara gıcıkmısınız ?

Onur M
    levan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 130

Standart Kadınlara gıcıkmısınız ?

Başlığı okuyanlar şaşırmış olabilir,değinmek istediğim konu metrobüs,istanbulda yaşayan bilir.metrobüsler özellikle ramazanda tıklım tıklım..konu şu: bir Allahın kulunu bir bayana yer verirken görmedim....1 aydır baya uzun mesafe gidiyorum,bazı işgüzarlar bazı duraklarda yer kapma savaşında birbirlerini eziyorlar,kadınlar yerlere düşüyor..kadına yer verme diye bir olay kesinlikle yolcuda yok...

1- saygı bitmiş,adam olmayız
    2- kadın sanki düşman,aman yer verme!
    3- gençler otursun,yaşlılar baksın
    4- istanbuldaki umarsız erkek halk profili gözler önünde.
    5- yarın düşsen kimse kolunu uzatmaz emin ol.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erman Yaralı
    classiconline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 25

Aslında ayıracan otobüsü.sağda erkekler solda kadınlar oturacak.haremlik selamlık p: ohh ..şaka şaka yer vermek lazım tabi...bir de şu var.kadınlar alışmıs kimsenin yer vermemesine.yer verdiğin zaman da şaşırıyorlar )

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

malesef malesef malesef!! ayda yılda bir metrobüse biniyorum onda da kahrolup çıkıyorum..zaten ne kadar mesafe gidiyoruz ne olur sanki yaşlıya yer versen..ben artık bayan-erkek olayını geçtim daha doğrusu İstanbula geldim geleli geçmek zorunda kaldım çünkü hiçkimse tınlamıyor..ama en azından yaşlılara yer vermeyi unutmayalım..

erman Yaralı
    classiconline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 25

Yaşlılar çok ayrı tabi.Onlara yer vermediğim zaman yerin dibine giriyorum.İsterse kmlerce ayakta kalayım o duyguyu yaşamayayım

Onur M
    levan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 130

haklısın erman....kadınlar resmen kanıksamış,yer verilince şaşırıyorlar,sabit bakıyorlar...zaten boş yer aramaz olmuşlar,gözleriyle boş yer arayan afedersiniz saplar.

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Metrobuse binmeye calisirken kadinlar kadinliktan cikiyor canavara donusuyorlar cabuk uyum sagliyorlar

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Ziyaretci040
    Ziyaretçi Ziyaretci040 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Valla bende denk geldim kadın dirsek attı bana Sanırım yanımdaki adama atıcaktı ama arada kaynadım.Sonrası mı ? Ne siz sorun ne ben anlatayım.

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp
    dogus618 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557
    Edilen teşekkür: 355

Konu basliini gorunce kamuran acti konuyu sandim

Erhan YALÇIN
    Farklı sadece_erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34BLP269
    Edilen teşekkür: 297

Alıntı levan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başlığı okuyanlar şaşırmış olabilir,değinmek istediğim konu metrobüs,istanbulda yaşayan bilir.metrobüsler özellikle ramazanda tıklım tıklım..konu şu: bir Allahın kulunu bir bayana yer verirken görmedim....1 aydır baya uzun mesafe gidiyorum,bazı işgüzarlar bazı duraklarda yer kapma savaşında birbirlerini eziyorlar,kadınlar yerlere düşüyor..kadına yer verme diye bir olay kesinlikle yolcuda yok...

1- saygı bitmiş,adam olmayız
    2- kadın sanki düşman,aman yer verme!
    3- gençler otursun,yaşlılar baksın
    4- istanbuldaki umarsız erkek halk profili gözler önünde.
    5- yarın düşsen kimse kolunu uzatmaz emin ol.
    +1

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

bazı kadınlara gıcığım...pencere kenarına oturup sürekli dışarıya bakan 30 yaşını geçmemiş, başında dikilen teyzeye yer vermeyen bayanlara çok kılım mesela. van ve mardın de tam tersi.genç bayanlar dahil olmak üzere yaslı sayılmayan her erkek garip bir şekilde bayanlara yer veriyor. tek oturan bayanın yanına kesinlikle erkek oturmuyor.
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazı kadınlara gıcığım...pencere kenarına oturup sürekli dışarıya bakan 30 yaşını geçmemiş, başında dikilen teyzeye yer vermeyen bayanlara çok kılım mesela. van ve mardın de tam tersi.genç bayanlar dahil olmak üzere yaslı sayılmayan her erkek garip bir şekilde bayanlara yer veriyor. tek oturan bayanın yanına kesinlikle erkek oturmuyor.
    Bir zamana kadar anlattıklarınızı çocukluğumdan hatırlıyorum buralarda da.
    Kalabalıklaştık ve en önemlisi YOZLAŞtık.

Mahremiyet zaten öldü (kadına saygının en önemli kaynağı)- ve bunu kadın erkek birlikte yaptı.
    İnsanlık da ölünce.... işte günümüz oldu.

Ne mutlu o anlattığınız yerdeki (samimice bunları yaşayan) insanlara.

serkan ....
    drive italian Nokta. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34 TT 5233
    Edilen teşekkür: 237

malesef istanbulda geçmiş yıllara göre düzen dahada bozuldu önceden bayana saygı vardı

Ziyaretci040

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ataerkil yapının bozulmayışından ve aynı yapıdaki saygı olgusunun günümüze kadar geldiğinden kaynaklanan birşey.

Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir zamana kadar anlattıklarınızı çocukluğumdan hatırlıyorum buralarda da.
    Kalabalıklaştık ve en önemlisi YOZLAŞtık.

Mahremiyet zaten öldü (kadına saygının en önemli kaynağı)- ve bunu kadın erkek birlikte yaptı.
    İnsanlık da ölünce.... işte günümüz oldu.

Ne mutlu o anlattığınız yerdeki (samimice bunları yaşayan) insanlara.
    +10000000....

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

ben konuyu tam anlıyamadım sanırım
    bayan yada bay,ihtiyacı olmayana yer vermek zorunda değilim ki.
    genç bi bayana zaten yer versek "hayvan erkek" modunda oluyosun.

Ziyaretci040

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayana yer vermek iyidir.Tıklım tıkış yerlerde kimse yanlış anlamasın ama fortçu kaynıyor.Şerefsiz çok.He ciddi ciddi hallerinden belli tikkycanlar var.Hayatta yer vermem ama işinden gücünden dönen kendini belli ediyor yer veririm.Maksat ihtiyacı olmak değil aslında dostum.İhtiyaca meğil vermemekte.2 - 3 defa denk geldim metrobüste adam dövdüklerine FORD olayına yani.O kötü durumda bayanların psikolojisini tabiki bilemeyiz.Allah kimsenin başına vermesin tanımama gerek yok ama denk gelirsem eskiden olduğu gibi tekrar var gücümle saldırırım o pisliği yapana.Midem kaldırmaz.

Bide tabiki yer vermek zorunda değilsin.Sadece yer vermek iyidir. Sırf bu taciz (FORD) olayı bile geçerli bi sebep bence...
    Konu Ziyaretci040 tarafından (06/08/2012 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir.

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmir metrosunda 30 lu yaşlarında bir bayana yer veren bir gence bayanın ukalaca davranıp terslemesini de görmüştüm. hayvan erkek moduna giren bayana yapacağım yakıştırma burda söylenecek cinsten değil zaten. sözlerim bu ülkenin normal vatandaşlarına. uzaya cıkan ve bi tarafları uzayda gezen bayanlara değil. olayın tüm altyapısı aile terbiyesinden geçiyor küçük cocuğunu yan koltuğunda aturtan ana babanın çocugu genelde yer vermeyen gruptan.
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

biz eskiden otobüste, minibüste ya ayakta giderdik yada annemizin kucağında... aşağıdaki fotoğraf tramvayda çekildi... kadın ayakta çocuk oturuyor... bu 15 dakika böyle devam etti... çocuğun babası resimde olan adam... çocuğun karşısında annesi oturuyor... terbiyesizlikten başka bir şey değil...

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

35 yas altına bende vermıyorum hamıle ,hasta degılse
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı NOZER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayana yer vermek iyidir.Tıklım tıkış yerlerde kimse yanlış anlamasın ama fortçu kaynıyor.Şerefsiz çok.He ciddi ciddi hallerinden belli tikkycanlar var.Hayatta yer vermem ama işinden gücünden dönen kendini belli ediyor yer veririm.Maksat ihtiyacı olmak değil aslında dostum.İhtiyaca meğil vermemekte.2 - 3 defa denk geldim metrobüste adam dövdüklerine FORD olayına yani.O kötü durumda bayanların psikolojisini tabiki bilemeyiz.Allah kimsenin başına vermesin tanımama gerek yok ama denk gelirsem eskiden olduğu gibi tekrar var gücümle saldırırım o pisliği yapana.Midem kaldırmaz.

Bide tabiki yer vermek zorunda değilsin.Sadece yer vermek iyidir. Sırf bu taciz (FORD) olayı bile geçerli bi sebep bence...
    ya aslında haklısın abi, ama dediğim gibi büyük şehirlerde yetişen kız triplerinide az çok biliyosundur, ki senin 1 alt mesajındada yazılmış bir örnek var mesela
    ciddi ciddi yaşı olan,hamile,sakat veya hasta lara yer vermek zaten boynumuzun borcu. Mesela 35 yaş üstü sohbetide geçmiş bi yerde, kokoş diye tabir ettiğimiz 50*55 civarı bilezikleri takmış takıştırmış günden dönen "abla" larada yer vermemek tercihim oluyor genelde ne yalan söliyim

Gorky
    Ziyaretçi Gorky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Altın günlerinde kesintisiz oynayan kadınlar otobüse bindikleri zaman bi yaşlılık çöküyo üzerlerine nedense

Sayfa 1/2 12 SonSon