17TL serviste kdv dahil fiyati.
Arabanın fabrikasyon orjinal bir parçası uçar mı diye soruyorum kendime cevabı da Punto'ysa uçar diye veresim geliyorBu forumda araçlarıyla ilgili ne şikayet yazarsa arkadaşlar benim aracın da başına geliyor. Anlayamadığım bir sebeple yerinde emanet gibi duran (bi kac defa yerine oturttum ama tırnaklarında sorun olmamasına ragmen gevşiyordu) sol yan aynamın altındaki kabloları kapatan kapak sonunda seyir halindeyken uçmuş. Acaba ne kadardır ücreti ve parça kodunu bilen var mı? Bir de girmez diye düşünüyorum ama o parça garantiye girer mi?
17TL serviste kdv dahil fiyati.
Oz Büyücüsü
Konuyu açtım sonra Kazım Karabekir caddesi uzerindeki Opar & Tofas bayine gittim. Sol aynaya 9 TL sıkışmışAldim taktim. Vay be servis 2ye katlamış fiyatı.
Uçmaktan ziyade birde çalıyorlar o parçayı. Benimde sağ taraftaki uçmuştu.
benimkide uçtu buradaki parçacı 30-40 tl arası fiyatı var dedi neredeyse getirtiyordum.
benimki de ucmus bugun yaa sag tarafistanbulda nerde bulabiliriz haberi olan varsa bi bilgi versin lutfen.
11 tl ye aldım ben birmottan
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Bende 2 kez oldu kapagı değiştiriyorum..Tazyikli su ile bile çıkıyor..Eğerki birde sökülüp takıldımı artık kesinlikle eskisi gibi olmuyor..Tırnakları çok hassas..Ben 2 ay önce sağ ve sol 25 tl ye aldım..(yapıştırmada olmuyor belli bir süre sonra yine atıyor)..Sonra taktıktan sonra kapak renginde siyah folyo ile etrafını geçtim bir nevi çıkmaması garanti oldu![]()
2 hafta önce aldım 11 tl
Düşmanın yoksa, hayatta hiç başarılı olamadın demektir.
valla benimkide sol tarafı uçmuştu yada çalındı herkesin düşünce kapak kenarlarını yapiştirıp iyice sabitlemeyi düşünüyorum artık
Lock tite ile yapıştırın ömürlük olsun![]()
2 ile GT-I9100 cihazımdan gönderildi
For the Horde!
Arkadaşlar buradaki parçacı şase no ver 30-40 arası tutar dedi. alttarafı dandirik bi kapak. Ankarada müsait olup yolunun üstü felan olan hesap no versin yollayayım parayıda bana alıp kapağı yollasın. 250.000 nüfuslu şehirde mahrumiyet bölgesinde kaldım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri