ben demiştim... O değil arabada serviste yarın alıcam ; demekki zamlı alıcam.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
ben demiştim... O değil arabada serviste yarın alıcam ; demekki zamlı alıcam.
Yazık çok yazık...
ortalığın anasını ağlattılar be adamda gezme zevki bırakmadılar yazıklar olsun
Bu haberde dizel 3.72 olacak diyor ama opette zaten bu şekildeydi o zaman opet 3,81 mi yağpacak bu durumda ?
evet az önce opetten yakıt aldım 3,69 TL. den peki bu gece bir zam daha gelecek o zaman
öyleyse eğer **** çıkarmış olacaklar yazık...
Beyler ben kaçırdım benzini artık zamlı alacam Siz bu gece 24:00 olmadan depoları fulleyin...
bende fulledim az önce shell v-power 3.69 dan...
dün opette mazot liste fiyatı 3,60 TL
bugün opette mazot liste fiyatı 3,69 TL
ya opet zammı bugünden vurdu yada üstüne bir zam daha gelecek
total excellium aldım bugün 3.71 den eleman yarın zam gelecek dediği için depoyu doldurdum ben de
Böyle giderse korkarım millet yakında sontaj makinesiyle akaryakıt avına çıkacak![]()
aykut arkadaşım illere göre fiyat değişiyor bu birinci faktör ama opet in sitesinden geçmiş tarihli akaryakıt fiyatlarına bakınca 06.07.2012 de opet in mazota 9 kuruş zam koyduğu ve gecede 10 kuruş daha zam yaptığı görülüyor yani 1 günde toplamda 19 kuruş zam gelmiş oluyor
benzin zammından sonra alayım dedim; mazotu doldurduktan sonra köprüye girdim; FULL'den mesaj geldi motorin zammı gece 24:00 itibariyle uygulanacaktır diye...valla dün alamayanlara,bugün alacak olanlara geçmiş olsun diyorum sadece...kötü bir duygu olduğunu biliyorum;ama inanın mazotu doldurduktan sonra indirim gelmesi kadar kötü olamaz bu duygu demedi demeyin
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
bende mazota zam geldi sanıp paniklemiştim.zam mazuta gelmiş.problem değil.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri