arkadaşlar doktorum geçirdiğim rahatsızlıkla ilgi bir ürün önermişti onu kullanıyorum
belki arkadaşlarıma onların yararına olabilecek diye ufak bir araştırma yaptım.benim kullandığım üründe resimledim.
IONIZER NEDİR ?
Nefes aldığımız havada, hem pozitif hemde negatif yüklü ion molekülleri bir arada bulunur.Dünyadaki araştırmacılar, daha fazla negatif yüklü ion molekülleri içeren havanın kendimizi canlı, diri, enerjik hissetmemizi sağladığını, nefes almayı kolaylaştırdığını, ve hatta ağrı giderici etki oluşturduğunu göstermektedir. Buna karşılık daha fazla pozitif elektrik yüklü ion içeren havanın ise bitkinlik, halsizlik gibi durumlara baş ağrısı, göz ağrısı, baş dönmesi, anoksi ve nefes darlığı gibi rahatsızlıklara yol açtığı bilinmektedir.
Kendimizi sağlıklı, enerjik, ve güçlü hissetmemiz için negatif ion yüklü temiz havaya gereksinimiz vardır. Kırsal alanda havanın her cm³ 5.000, okyanus kenarında 2.500- 10.000, şelale yakınlarında, ise 25.000 – 50.000 negatif ion bulunurken şehirdeki kapalı işyerlerinde havada negatif ion yoğunluğu 50’ye kadar düşmektedir.
Konu asil tarafından (06/07/2012 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
1,80*4mlik ofisimde kullandım buna benzer bir ürün bir faydasını göremedim,evde tuvalete koydum (ozon vs de üretiyordu bendeki). İnşallah siz yararını görürsünüz
İonizerden önce, araçta koltuklardaki tozu temizlemenin bir yolunu bulmam lazım benim![]()
Geçmiş olsun reyiz
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri