Yenge Hastasın mı dedi.
Hocam durumu heman ekarte etseydin. Mesela "Evet Hastayım ama sana" felan deseydin.
Bayanların yanında yapma öyle şeyler özelliklede silip parlatıyorum diye okşama arabanın sağını solunu kıskanırlar valla![]()
arabama toz değse ertesi gün komple silip parlatıyorum eşim hastasın sen dediama ben parlak arabayla gezmeye bayılıyorum
![]()
Konu rbcn tarafından (28/06/2012 Saat 13:09 ) değiştirilmiştir.
Yenge Hastasın mı dedi.
Hocam durumu heman ekarte etseydin. Mesela "Evet Hastayım ama sana" felan deseydin.
Bayanların yanında yapma öyle şeyler özelliklede silip parlatıyorum diye okşama arabanın sağını solunu kıskanırlar valla![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
Hastalık İşteAynen Abi Öyle Devam
![]()
I Love Abarth
Geçmiş olsun.![]()
Tekno Gri parlıyo mu ya ?![]()
TSİ Jetta.
Senin arabanı çizseler saçların beyazlar üzüntüden üstadBizim mahalledeki bisikletli veledler arabanın her yanına sürtünüyorlar gel de alışma...
geçmiş olsun arkadaşım işin zor vallahi bu hastalık zor bendede tam tersi var ya nasıl olacak bilmiyorum elim değipte bir yıkamıyorum
böyle hergün silmeye devam ederseniz parlama felan kalmaz ben size söyliyim
sakınan göze çok batar çokta fazla parlamasın etrafta kıskanç insan çok bırak pis olsun kafan rahat olur...![]()
hastasın sen alii![]()
ben hastanede çalışıyorum ve arabayı kapının öününe koyuyorum başhekim oglum senin ruh sağlıgınmı bozuk dedi bende görmeden yapamıyorum arabyı dedim
![]()
Benim gibi hasta arkadas varmi acaba
Yeri geldiğinde oradada 1'nci oluyorum sıkıntı yok.![]()
TSİ Jetta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri