Panpa napacan bunu uzun yol falanmı?bu arada kapı kollarına led olayına ınceden basladım habarın olaa![]()
arkadaşlar elazığdan mustafa abinin bycep isimli üyenin forumunda gördü.bu maskeden istiyorum.yardımcı olabilecek birisi var mı acaba.teşekkürler
BİZDE BÖYLE HAFIZ
Panpa napacan bunu uzun yol falanmı?bu arada kapı kollarına led olayına ınceden basladım habarın olaa![]()
ya çok hoşuma gitti.memlekete giderken takarım bunu bazende değişiklik olsun diye takarım diyorum
BİZDE BÖYLE HAFIZ
Ben de ciddi şekilde bu maske olayını düşünenlerdenim, tedariği ve ortalama fiyatını paylaşırsanız bilgilenmiş oluruz.. Simdiden teşekkür..
Volkancım bu maske boyaya zarar veriyor şöyleki bu maske altına giren ince parçacıklar zamanla boyayı çizerek zarar veriyor.
Acaba nerden bulunur biraz kroluk yapariz![]()
çok kötü bence...
Keyif BMW'Dir...
uzun yola giderken iyi olur aslında ya temiz kullanıldığı zaman çizmez galiba.
bu araba sütyenidir bir ara çok modaydı oto koltuk kaplamacılarda bulabilirsiniz.
ön kaputa yarım olarak giydirilenlerden bende almayı düşünüyorum fiyatı 70 tl demişlerdi en kısa zamanda almayı düşünüyorum
Bulursaniz bende alacagim
arıyoruz bakalım.
BİZDE BÖYLE HAFIZ
Başkan benim aracın forumundan bir arkadaş satıyor.. Forumdan bir kaç kişi aldı memnun en azından bir bak istersenFiyat 75 TL istiyor. Ankarada yaşıyor kendisi..
Ürün bu ;
Eğer düşünürsen adı telefonu ; 0507 723 23 24 Emre
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
foto gözükmüyo kankam yaa.kaputucu mu tam maskemi?
BİZDE BÖYLE HAFIZ
Veee buldum arkadaşlar kaput ucu maske 80 tl komple maske tampon dahil olan yani ilk resimdeki 200 tl
BİZDE BÖYLE HAFIZ
Bilmiyorum ama bana cok pahali geldi 200 tl
öyle sanki..
BİZDE BÖYLE HAFIZ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri