koç indirimi yok gibi bir şey.. yeni focuslarda % 2 yapıyorlardı...
geçenlerde arkadaşıma mail gelmişti koçailem kart sahiplerine tüm indirimlere ilave olarak +%7 indirim + 3 yıl sıfır faiz diye biraz önce enriko aliberti çiğliye gittim punto lounge dizel ekstra bişey yok fiyat sordum 39000tl dedi +%7den haberi yokmuş, maili gösterirsem tofaşa sorup hemen düşebilirmiş, normal koç indirimli fiyatı söylemiş. şimdi fiat.com.trden baktım bu araç zaten 39000tlkoç indirimi yokmu? fiyat veren arkadaşınmı bişeyden haberi yok?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
koç indirimi yok gibi bir şey.. yeni focuslarda % 2 yapıyorlardı...
yeni araçmı geliyo![]()
koç indirimini bilmiyorum ama 20000 liraya sıfır faiz vb kampanyalarda aracın fiyatını iyi yükseltiyorlar...
önce peşin alacakmış gibi pazarlık yapıp sonra kredi kullanacağım dediğinizde fiyat 2-3 bin artıyor...
Keyif BMW'Dir...
Ben Perşembe günü Ford c-max de 5.000,oo TL indirimli fiyat aldım.
hocam enrikolar pek ilgilenmiyorlar. Bizde ben aracı alırken gittiğimde izmir enrikoya " biz koçailem indirimlerine katılmıyoruz " diye garip bir yanıt almıştım BİRMOT lar genelde yapıyorlar hatta direkt koç ailem indirimli fiyat veriyorlar. bir de birmota git derim.
bir de şu var biliyorsunuzdur KOÇAİLEM indirimiyle alınan araçlar 1 sene satılamıyor. Malum burası türkiye o işte bile al - sata girecek dünya insan tanıyorum![]()
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
arabayı alırken her halükarda birmota da uğramak lazım
bi araç alıncak ama ne alııncak karar verememdimA3 istiyordum malum ama dayım parçası çok pahalı diye ikna etti annemi sıfır punto veya bi 2.el bi gp daha gelebilir.
enrikoya yakın diye gittim, sıfır alıcak olursam poyraza giderim, hatta araba olsaydı bugun gidicektim
bizde satılma durumu pek olmuyo zatenbi aldıkmı 6-7 sene duruyor
puntoyu ve cmaxi koçailemden almıştık(amcamın kartı babamın adına) punto 21500e gelmişti 2 bin tl civarı indirim olmuştu.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
1 sene olayını yeni duyuyorum. Genelde nakit alındığından, Benim bildiğim Ruhsat çıkınca MTV ödeyip aynı gün satılıyor.
malesef var hocam 1 sene şartıolmazsa düşünsenize ben aracımı alırken liste fiyatı 34,500 tl idi 29,500 e aldım
öyle bir şey koymasa ertesi gün satardım 34.000 e sıfır niyetine
hatta araç alımlarında yılda 1 yada 2 kez kullanılabilir gibi bir ibare bile var yoksa diyorum ya en başta ben ticaretini yaparım bu işin
ki benden önce düşünecek insan çoook tanıyorum hatta araç alırken sisteme giriyor koç ailem üye numarasını sonra bekliyor bi 10 dakika sormuştum hayırdır ne bekliyoruz diye "KARTA ONAY BEKLİYORUZ" demişti.
yine de en iyi fiyatı birmotun verdiğine inanıyorum ben ben alırken izmir bornova enriko 33.300 , gaziemir poyraz 1,3 ACTİVE için 29.000 , DYNAMİC için 31.500 BİRMOT İSE 29,500 DYNAMİC için fiyat vermişti. tabi hemen birmota imza atmıştık![]()
Konu shellcininabisi tarafından (19/06/2012 Saat 14:24 ) değiştirilmiştir.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri