selam mıllet sag arka manuel cam telı koptu.cam yukarıya cıkıyor asagıya ındmıyor.soktum baktım yanlıs anlamadıysam 2 tel var asagı ındıren tel kopuk.tek tel varsada asagı ınen tarafı kopuk.soruma gelınce sadece telmı satılıyor yooksa cam krıkosu komple mı satılıor?bıde fıyat halkında bılgısı olan varmı?
Konu matadorcuk tarafından (13/06/2012 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.
ustam aynısı 1 hafta önce banada oldu cam aşagı inmiyo tak tuk ses yapıyor zaten arabada biri arkada cam açınca uyuz oluyodum o yüzden duruyo öyle![]()
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
50 liraya çıkmacıdan orijinalini alıp 10 lirayada camcıya taktırın mis gibi olsun
kullandıkları tel de öyle çok matah bişi değilmiş gibi geldi bana dedim ya eski aracımda en az 10 kez değişmiştir. bisiklet teli gibi birşey. en olmadı döşemeyi sök, eski teli al eline hırdavat vs satan yerlerde mutlaka var 1-2 metre kestirirsin ki öyle çok pahalı birşey de değil. bir de ucuna takılan metal bir parça var tutturmak için ondan aldın mı mis
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Benim önce sağ arka sonra sol arka kopmuştu ayrı zamanlarda..
tel ucunda bi topuz var o raya yakın kopuyor genelde..
telin biraz payı var yani uzun kopan yere topuz sıkıştırarak takıp en uc noktası haline getiriyorlar (BİSİKLET: çelik telin uc tarafında bisiklet fren sistemindeki gibi top gibi bir parça var sadece onu yenilendi) sonrası malum plastik aksaam olan o zımbırtıya geçiriyolar..
kilit pencere falan tamiri yapan birini bul halleder 50 tele ye sadece işçilik le halloluyor..
(samsunda)
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |