fiyat çok uygun jantlar temizse zevkinize uygunsa alınır bence bende tork jant kullanıyorum
aracıma 16 inc jant lastik almayı düşünüyorum.bir yerde 195 45 16 ölçülerinde sadece 800km yapmıs torkjant ve achilles atr sport lastik var.fiyat olarak 800 lira denilmiş ama ufak bi pazarlıkla 750 lıra olabılme ıhtımalı olan jant lastık var.sizce fiyatı iyimidir sizin değerli fikirleriniz benim için çok önemli olucak.şimdiden teşekkür ederim
fiyat çok uygun jantlar temizse zevkinize uygunsa alınır bence bende tork jant kullanıyorum
achilles fena değildir , 195 50 16 olsa konforunuz daha iyi olabilirdi , sıfır fiyatları 1.000 - 1.200 arası değişir bayiye göre. 700 uygun rakam bence.
müsadenizle hemen ekliyorum
TERTEMİZ AZ KULLANILMIŞ JANT-LASTİK TAKIM - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 88766320
arkadaşlar ilan bu bana yakın hem muğlada. olabilir diye düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum![]()
modeli güzelmiş ben beğendim eğer dediği gibiyse alınabilir ama almadan önce mutlaka baktırın hatta balansını yaptırıp kontrol ettirin.fabrika çıkışı lastikler 195/55/16 olduğu için bu lastiklerle konforunuz biraz azalır...
Kardesim bijon araliklari gercektede 4*100 ise alinabilir. Buna cok dikkat et sonra sorun yasama.
murat abi nasıl öğrenebilirim kesin olarak 4x100 oldugunu çünkü oraya arabayla gitmiycem .bizim truzım sırketının otobüsüyle gidicem orda inicem nasıl yapabılırımkusura bakmayın cok soru soruyorum ama işin inceliklerini öğrenmem lazım sizden
![]()
tmm teşekkür ederim![]()
tmm abi inşallah ilandakı gibidiraldıktan sonra yay içinde başınızı şişiririm biraz
![]()
Bende çok beğendim jantları. Şimdiden hayırlı olsun![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri