ne kadara maloluyor bu tarz bir işlem bende dusunuyorum
Selam Arkadaşlar...
Uzun zaman önce kapılardaki folyolarımı aşındıgı için söktürmüştüm yaptırmak bu güne kısmetmiş.Hazır gelmişken bagaj kapagınıda kaplattırdım derin bi çizik vardı görüntüsü kötüydü.İşler bitti bi bakıyım dedim daha kaplatıcak yer var mı diye ki sagolsun Selahattin ustam depo kapagımıda kapladı.Gerçekten de uğraştıgımıza değdi...
Şimdiden yorumlar için teşekkürler
İYİ FORUMLAR....
![]()
ne kadara maloluyor bu tarz bir işlem bende dusunuyorum
Bravo HGTurbo
Kaan
Bagaj kapagı :100 tl
kapılar 4 direk :40 tl
Toplamda 140 tl
kaputa yapmak lazım
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Zevk meselesi valla benim boyle hosuma gitti
2009 active kapı kolları araçla aynı renk değil ya onlara araç renginde folyo kaplama sağlıklı olur mu acaba bilgisi olan var mı?..
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
Bence ugrasma derim boyatmak en iyisi kapi kolunda detay cok oldugi icin cabuk asinirlar
güzel oömuş fakat fiat logosunu söktürüp yapsaydın daha güzel olur
son sözümüz FENERBAHÇEE.....
sonradan atma yapıyor maalesef...
Keyif BMW'Dir...
Hayırlı olsun ben beğenmedim açıkçası uzaktan bakınca sanki aracın bagaj kapağı değişmişte boyası atılmamış gibi duruyor bu tarz işlemler genelde kaputa ve tavana yakışıyor. Ama zevk meselesi siz beğendiyseniz son nokta koyulmuştur![]()
Onemli olan zaten herkesin genelde kaput ve tavana yapmasi farkimiz oldu iste iyide oldu![]()
Ben pek sevmiyorum şu karbon olayını.Yakından güzel olabilir belki ama uzaktan kötü duruyo.Bide keşke depo kapağının tutma yerindeki yer de içe doğru kaplansaymış daha iyi olurmuş..
Zevk meselesi tabi , siz beğendiyseniz sorun yok.Güle güle kullanın..
Evet logoyu takma hatta kırmızı karbon kaplarsan logo iptali gibi hoş olabilir.![]()
TSİ Jetta.
ben olsam kırmızıya kaplatırdım
Bu zaten gecici olarak yapildi arac ilerleyen zamanlarda komple kaplacak
Karbonu hep sevmişimdir. Çok hoş gözüküyor...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri