araçta sigara içmek yasak kuma ne gerek var bu durumda deseydin.eğer sebep olarak bu yazıyorsa hemen itiraz et ver mahkemeye.çöpten toplamıyoruz parayı...geçmiş olsun
yahu.. arkadaşla gidiyoruz gayet normal hız sınırlarında ilkdefa oluodu cok heycanlıydık ole 110la giderkenpolis durdurdu arabaya baktı hiç bi kusur yk ardından dedi küllüğü cıkarın küllükte kağıtlar var benzin fişleri falan.. adam dedi bunun içine kum yok 69 tl yazdı yolladı bizi şok olduk
renonun forum sitesinde gezerken buldumherşeyede ceza yazılırmı ya
![]()
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
araçta sigara içmek yasak kuma ne gerek var bu durumda deseydin.eğer sebep olarak bu yazıyorsa hemen itiraz et ver mahkemeye.çöpten toplamıyoruz parayı...geçmiş olsun
bana da gündüz 10.30 da gece sis farı yakmak diye ceza yazmıştı fahri trafik ********i
Keyif BMW'Dir...
Bence onu yazan biraz sallamış
BY Turbo SPORT 150 HP
şaka olabilir![]()
Yakında lastik basıncın düşük, km. çok yüksek falan diye kesicekler herhalde![]()
Amerikanın oyunları![]()
TSİ Jetta.
Asparagas bunlar) Kedi miyiz biz, araçta kumu napalım
![]()
BLUE FROG
40 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim ne almış o polis![]()
o polise şunu dicektin "OLUM BAK GİT" Zorla Kaşınan Çocuk - Olum Bak Git [Yeni Efsane Video] 2012 - YouTube![]()
bunu da uyarlamışlarhttps://www.youtube.com/watch?featur...&v=v_TStr1CqYc
Konu umit tarafından (25/05/2012 Saat 02:06 ) değiştirilmiştir.
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
röportajı izledin miOğlum Bak Git' Videosundaki Çocukla Röportaj - YouTube
youtube ilk yorumda "bu çocuk hep aynı tişörtümü giyiyor. herhalde tişörtle beraber dikiş atmışlar!" koptum![]()
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
Abi mezdeke kaseti varmıydı ???
Her TÜRK asker doğar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri