beni kanser eden bi özelliksürekli kapatmak zorunda kalıyorum dur kalklarda çok sorun oluyo
Arkadaşlar start stop özelliği sonradan ekklenebiliyormu ve fiyat çokmu kazık oluyor acep)
beni kanser eden bi özelliksürekli kapatmak zorunda kalıyorum dur kalklarda çok sorun oluyo
Sonradan eklenebileceğini zannetmiyorum. Belki body computer değişirse üstüne biraz daha masrafla mümkün olabilir.
biz gp'yi çok sevdik
masraf olur..
kırmızı ışıklarda faydalı bir özellik olsada yoğun trafikte eziyet o masrafı yapaya değmez.köprü trafiğinde kapıyorum
arabayı satıp olanı almak daha ekonomik olur![]()
Bravo HGTurbo
Kaan
Marş motoru farklı sanırım volandan değilde krankı tahrik edecek şekilde sensörleri,elektonik altyapı vs.de işin içine girince bayağı maliyetli olur
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
30 sn. üstü tüm ışıklarda kontağı kapatırım...benim manuel "stop-start" bu şekilde...diğerinden çoğu kişi şikayetçi zaten trafikte.
Ya durk kalk trafikte yakit tasarrufu acisindan dusunmustum ama vazcaydim))))
şikayetçi olacak bir tarafı yok bence. istediğin zaman kapatabiliyorsun zaten. ben çok memnunum bizim buralarda dur kalk trafiği olmadığı için. kırmızı ışıklarda gayet kullanışlı tabi birde debriyaja bastığında diğer araçtakilerin napıyo bu der gibi bakışı olmasa...
arkadaşım fiat yapıyormu bilmiyorum ama boshc sonradan takıyor sanırım bu özelliği bir ara baya gündemdeydi. fiyat da çok fazla değildi sanırım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri