benim arac 15-20 günde 20.000 kişi baktı 68 favori vardı 2-3 kez aradılar çalar elbet o telefonda![]()
merhaba arkadaşlar...yaklaşık on gün kadar önce sahibinden.com'a arabamı satmak için fotolarını koyup ekledim...2012 model punto pop s&s otomatik beyaz 3.500 km çizik bile yok (maşallah) 31.500 TL fiyat çektim...çok ilginç bir tek telefon bile almadım daha...garip değil mi? türkiyenin en çok tercih edilen 3 markasından biri fiat...çabuk satılması gerekmiyor mu sizce? acaba; fiyatı mı biraz pahalı çektim...sıfırı 35bin civarlarında...sizler ne dersiniz? yardımlarınız için teşekkürler...kazasız belasız sürüşler...
benim arac 15-20 günde 20.000 kişi baktı 68 favori vardı 2-3 kez aradılar çalar elbet o telefonda![]()
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
aslında nasılsa satılır bu araç...benim merak ettiğim acaba web sayfası mı pek işe yaramıyor? ya da fiyat mı yüksek? ya da punto baştan sona bir hata mı![]()
sahibinden.com araba bakanların ilk uğradığı site şuan türkiyede ama istersen diğer sitelere de koy arabam.com vs .. bendede 106 vardı puntodan önce sahibinden.coma koymuştum 2 ayı bulmuştu satılması
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
şimdi baktımda
5K POP 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC S&S 32.730. hiç pazarlık yapmadan 32500e alınır araç
Konu OzzY tarafından (20/05/2012 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
önceki arabam alfa romeo idi trakyada hiç bir kişiye veya galericiye satamadım, takas ettiremedim. sahibindene koydum iki hafta içinde rahat 50 kişi aradı , istanbuldan bir hemşerim gelip aldı sonunda umarım sizde satarsınız
hocam öncelikle hayırlı satışlar dilerim,
benim tavsiyem hiç pazarlık payı bırakmadan son bırakacağınız fiyatı yazın, ben bugüne kadar sahibinden.com da 4 araba sattım hiç birinde 50 lira bile indirim yapmadım ama fiyatı da ona göre yazdım, sizin aracınızın piyasası nedir bilmiyorum ama aklınızdan geçen son fiyatı yazmanızı ve hiç indirime gitmemenizi tavsiye ederim internette herkes piyasanın 1000-1500 tl üstünü yazar eğer siz aklınızdan geçen gerçek fiyatı yazarsanız ilanınız hareketlenir
Düşmanın yoksa, hayatta hiç başarılı olamadın demektir.
bence aracını tertemiz yıkatmalı sonrada iyi bir görünüm ile detaylı fotolarla aracını sergilemelisin akşam çekilip rastgele atılan resimlere ben şahsen müşteri bile olmam aracın yarısı görünüyor yarısı görünmüyor bence daha dikkatli resimler çekip işi ciddiye almalısın ki ciddi alıcılarla karşılaşabilesin.
bu konudaki fikirlerinize teşekkür ediyorum....fikirleriniz önemli benim için...ama; sanki piyasa biraz durgun gibi...zamana bıraktım...nasılsa satılır araç bir biniciye...
arac piyasası yuzde 20 daraldı deniliyor. sebeplerinden biride bu olabilir. galerici arkadasım da soyluyordu piyasda bir drugunluk vard iye. Herkes etkileniyor demekki
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri