Kenwood pioneer kafa kafaya gider hatta kenwood amerikada daha fazla tutulan bir marka hayirli olsun hocam keyifli dinlemeler![]()
almanyadaki akrabam sağolsun hediye getirdi... bugün taktırdım kenwood'un kdc-bt92SD modeli... yeni çıkmış almanyada...
özellikleri
-Bluetooth / Parrot (cep telefonuyla eşledim... adres defterime ulaşıp istediğimi arıyorum konuşabiliyorum deneme yaptım ses iki tarafada güzel geliyor ve müzik çalardan şarkı çaldığımda anında teypten dinliyorum)
-SD kart (32 gb'ta kadar destekliyor...)
-İpod girişi (özellikle bunu istiyordum ben artık ipodumdan rahatlıkla dinleyeceğim)
-cd/mp3/wma çalar
-aux
-uzaktan kumanda
-20 farklı tuş ve ekran rengi ayrı ayrı ayarlanabiliyor
-woofer kontrolü falan filan dememe gerek yok
-eq ayarlarına montaj yapan adam ayarlarken beğendi teybi... pioneer gibi yapmış adamlar dedi... baya ayrıntılıydı onu daha tam çözemedim...
görüşüme gelirsek blue&me olmayanlar için büyük nimet... telefonla eller ser görüşmek süper... ipodun tadını çıkarmak ayrı güzel... tüm ipoddaki listeleme seçeneklerine ulaşılabiliyor... ses çok ama çok farketti... bizim teyplerin dandikliği bi kez daha ispatlandı... çerçeve adamların ellerinde yoktu...
çerçevesiz görseller burada buyrun...
montaj sırasında
cep telefonunun çekim gücü ve şarjını da ekranda gösteriyor hoş bi özellik...
bu da mikrofonum...
ipoda bağlanma...
![]()
JBL Hoparlör
Kapı Direkleri Karbon Kaplama
Amerikan Park
Coilover (cantürk yapımı)
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
Kenwood pioneer kafa kafaya gider hatta kenwood amerikada daha fazla tutulan bir marka hayirli olsun hocam keyifli dinlemeler![]()
Hayırlı olsun. bulamadıysanız çerçeve internette bazı sitelerde var.
Orjinal teybiniz de aux var ise satabilirmisiniz
JBL Hoparlör
Amerikan Park
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
Hayırlı olsun.Kenwood gerçekten çok kaliteli bi ürün,ama keşke sd değilde usb girişi olsaymış daha makbul olurdu.Birde çerçeve işini halledebilirseniz süper olucak.Acaba bu teyp Türkiye de kaça satılır.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
İlk iki resme bakınca benim evomun teybinin çalındığı an aklıma geldi.
JBL Hoparlör
Amerikan Park
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
Maşşallah iyi para.
Aracınınzın teybınde zaten usb gırısı ve mp3 player yokmudu neden orjınallıgını bozdunuz anlayamadım. Ses kalıtesınde cok fazla fark oldu mu? Hoparlorlerı de degstrdınız mı amfı bas falan takıldı mı?
JBL Hoparlör
Amerikan Park
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
Anladımm. Genelde yenı araclarda bluetooh usb oluyor. O yuzden orjınallıgını bozmanın bı anlamı yok ama usb gercekten cok kolay bısey devamlı cd yapmaktan kurtuluosun bluettohta oyle. Hayırlı olsun dıyelım.
Birde punto evolar için orjinal teybin yerine takılabilen navigasyonlu bir double din olsa.
Hayirli olsun, iyi gunlerde kullanin. Peki direksiyon uzerindeki, ses acma, track atlatma tuslarini kullanabiliyormusunuz?
Avcılar - Istanbul
JBL Hoparlör
Amerikan Park
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Benim merak ettiğim, Cam açma tuşlarındaki kapak orijinalmi? Yoksa sonradan boyamı yaptırdınız?
kaplama onlar... açık gri renk karbon kaplama... buradan detaylara bakabilirsiniz...
JBL Hoparlör
Amerikan Park
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
Abi hayırlı olsun.Mikrofon olayını kaça yaptırdın?
2009 Grande Punto/2011 Linea/2012 Yenilenmiş Punto
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri