Güzel olmuş umarım çatlama falan yapmamıştır ve umarım zamanla hava alıp buharlanma yapmaz gerçekten zor bir iş bu olayı gerçekleştirmek hayırlısı olsun güle güle kullanın...
Uzun zamandır yapmam gereken ama bi türlü tamponun sökülüp farların içinin açılmasına kıyamadığım için yaptıramadığım far karartma olayını nihayet gözümü karartarak yaptırmış bulunmaktayım
Tampon sökülüp farlar çıkınca içim bi cız etti araba o haldeyken ama usta saolsun gerçekten çok güzel bi şekilde söktü boyadı ve yerine taktı gerçekten çok memnun kaldım..
Keşke önceden yaptırsaymışım
Farların sökülmesi..
Farların ısıtılıp içinin açılması..
Boyanırken..
Takılırken..
Ve sonrası..
![]()
Güzel olmuş umarım çatlama falan yapmamıştır ve umarım zamanla hava alıp buharlanma yapmaz gerçekten zor bir iş bu olayı gerçekleştirmek hayırlısı olsun güle güle kullanın...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Guzel olmus. Keske actirmisken mercek te yaptirsaydin.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Teşekkürler,yok abi bi sıkıntı olmadı usta iyiydi gerçekten gözüm arkada kalmadı,buhar olayınıda zaman göstericek bakalım
Teşekkürler,senle konuşmuştuk abi bi ara mercek için de onun için çıkma far bulmam gerekiyodu ozamanda daha bi maliyetli oluyo onun için şimdilik bunla yetiniyim dedim ama mercek de var sonraki planlarım arasında![]()
Çok yakışıklı olmus kazasız belasız
2009 Grande Punto/2011 Linea/2012 Yenilenmiş Punto
çok güzel duruyor kazasız belasız kullanın zaten bu far karartma olayı en iyi puntolara yakışıyor![]()
helal bora,süper olmuş
bende okuldan,işten bi türlü vakit bulamıyorum yaptırayım,temmuza la randevulaştık ama şimdiden kaza bela olmazsa karartcam bende![]()
güle güle kullan çok güzel olmuş..
Keyif BMW'Dir...
Çok güzel olmuş, bu kadar güzel olduğunu görünce bende yaptırsam mı diye düşünmeye başladımbu işlemin maliyeti nedir?
beyaz araçtada daha bi güzel gözüküyor iyi yapmışsın...
vayy kardeşim çok güzel olmuş hayırlı olsunbiraz toparlanayım bende yaptırıcam, gelirsiniz feyyazla artık
siz biliyosunuz yeri
çok güzel bi karar sonucu güzel bi karartmaçok cazip olmuş..kazasız belasız
güzel olmuş güle güle kullan...mercekte lazım, benim gözüme bu seferde motor takıldı marangoz atölyesinde mi duruyor araba şaka maka o ne tozdur temizlet bence
Konu uLTRa GP tarafından (08/05/2012 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Maşallah bi 5 hp de buradan gelir![]()
TSİ Jetta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri