kardeşim sendeki de nasıl bir şanssızılık anlamadım gitti geçmiş olsun. inş bir an önce çözülür.![]()
Ya bugun silecek suyunu doldurmak icin Kaputu actim ve beynimden asagi kaynar sular dokuldu motor kapagi yerinden cikmis ayaklari parcalanmis sanki biri cekip kirmak icin ugrasmis servise gittim hemen saolsun ilgilendiler fotolar cekildi bakalim garanti kabul edicekmi benim punto resmen defolu firat oto bana resmen elinde kalmis defolu bir arabayi satmis biktim artik oh diyorum kurtuldum dert yok diyorum ama hep bi dert cikio offf
kardeşim sendeki de nasıl bir şanssızılık anlamadım gitti geçmiş olsun. inş bir an önce çözülür.![]()
Geçmiş olsun kardeşim, artık sıfır araç alırken bile incelemek gerekiyor, o hale geldik![]()
kardeşim cidden bu ne şanssızlıktır hep seni buluyo![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Geçmiş olsun.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Hepinize tsk ederim walla gozum gibi bakiyorum ama sans iste walla yani dusunun plastik kapaga kim ne yapar hic birimiz acip zorlayip zarar vericek degiliz sans kismetsizlik allah buyuk nedim daha buyuk sikintilardan korusun ama 360tl o kapagin fiyati garanti onaylamaz ise cikma alicam
Bahtsız bedevi misali hani sendeki de o şans.
Araç garantiliyse ve servislede aran iyise merak etme .Garantiden değiştirler.
Bunsan sonra ne camsuyu için ne de başka bi şey için aracın kaputunu kaldırmahatta arabanın yakınında bile geçme
baksana ne zaman kontağı çevirsen bi taraf su koyveriyor.
Neyse cnm şaka bi tarafa geçmiş olsun. Her şeyin çaresi var. üzülme puntişinn senden özel ilgi bekliyorşımarıklık yapıyor.
![]()
Geçmiş olsun Kardeşim, Yakında senin şasi'yi sorunlu şasi listesine alacaklar...
Konuyu açana bakmadan, direk mesajı okudum. Bir an içimden " acaba dogukan mı" diye geçmişti ki, isme baktığımda gördüm adını.
hakikatten kardeşim bir okut, üflet bişiler yap. çok geçmiş olsun. garantiden hallederler inşallah.
Buda benim beyaz meleğim....
kardeşim bi yetim metim doyur bi yardım yap cidden
elinde kalmış bir araç olmaz bence fakat bi sorun olabilir.
İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor![]()
![]()
![]()
ya abi walla yardımlarımı esirgemem kimseden ayazağada bir anne kız war onlara herzman elimden geldiğince bişiler yaparım hayvanlara sokaktaki yemek götürürüm hafta sonları poyrazköy sile gibi yerlere gider yeemek götürürüm onlara ama kısmet yani yaptıklarını sölemek hoş bi durum değil ama yaparım allah kabul ederse elimden geldiğince bu tarz seyleri yaparım ama kısmet ve şans artık alıştımnedimkine buda bizim kısmetimiz
geçmiş olsun...
Keyif BMW'Dir...
vallahi Doğukan hocam siz bir konu açtığınızda artık benim içim cız ediyor ve çok üzülüyorum gerçekten siz bu araçtan baya çektiniz..inşallah bu sorunu da halledersiniz..
walla abi ne diyeceğimi şaşırdım artık ya kapalı kaputun içinde o plastik kapak nasıl parçalanır ayakları nasıl kırılır anlamadım gitti
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri