Arkadaslar S.A. Araniza istanbuldan katiliyorum. Yeni bi punto arac aldim kismetse arabayi carsamba gunu teslim edicekler. Umarim forumda birlikte iyi vakit gecirir ve bilgi birkimimizi birbirimize en iyi sekilde aktaririz.
Arkadaslar S.A. Araniza istanbuldan katiliyorum. Yeni bi punto arac aldim kismetse arabayi carsamba gunu teslim edicekler. Umarim forumda birlikte iyi vakit gecirir ve bilgi birkimimizi birbirimize en iyi sekilde aktaririz.
Avcılar - Istanbul
hoşgeldiniz hayırlı olsun
Hayırlı olsun , keyifli forumlar..
hayırlı olsun hoşgeldin
Hoşgeldiniz aracınız hayırlı uğurlu olsun..
hayırlı olsun keyifli forumlar..
hayırlı uğurlu olsun... tecrübe, bilgi paylaşımı anlamında sıkıntı yaşamayacağınız yegane sitelerden bir tanesi...
Her TÜRK asker doğar
hoşgeldin.
2010 Beyaz Punto Evo 1.4 77hp Fire Dualogic Dynamic + Skydome + Asistkit + Güvenlikkit +Popkit + Bordo
h.geldin komşu b.düzü avcılar tarafı büyüyor![]()
Hoşgeldin hayırlı olsun.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Sağolun arkadaşlar, hoşbulduk.
Avcılar - Istanbul
Aramıza hogeldiniz keyifli formlar evet avcılar beylikdüzü civarı katılımı gerek o taraflarda çok gp var gerçekten formdan memnun kalacagınıza emin olabilirsiniz bilgi ve paylaşımlar faydalı ve buluşmalarımızda eglencelidir kısa zamanda 2 buluşmamız var katılmanızı tavsiye ederim...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
hayırlı olsun hoşgeldiniz...
Her TÜRK asker doğar
Öncelikle AleykümSelam
Foruma Hoşgeldiniz
Aracınızda Hayırlı Olsun Kazasız Belasız Kullanmanız Dileği İle![]()
İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor![]()
![]()
![]()
hoşgeldin... keyifli forumlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri