Yok mu yorum yapan ?
Arkadaşlar merhaba,
0 km aldığımız araç bugün tırdan indi bayinin önünde... Araç kir toz içinde...
Sizlerin uyarılarını dikkate alıp genel bir kontrol yaptım özellikle boya konusunda cihazla.
Boya 80-140 arası her değer çıktı...
Tavan 140 genellikle
Sağ sol kaporta ve kapılar 110-120
Sağ sol eteke altları 80-100
Ön üst kaporta 100-140
Araç kirliydi mümkün olduğunca silerek ölçtüm ama yarın yıkanınca yine ölçüm alacam...
Diğer bir husus aracın sağ burun kaportası sol tarafa göre biraz yukarı kalkık duruyor... Diğer modellerde böle gibiydi...
Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.Sizce neden böle?
Konu karizmatik_boy tarafından (16/04/2012 Saat 20:35 ) değiştirilmiştir.
Yok mu yorum yapan ?
kaput ayarından düzelir.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
kaput ayarından kaynaklanıyordur o..ben fiatın araçlarında kaput ayarı olanı görmedim zaten normal yanihayırlı uğurlu olsun kaza bela vermesin ALLAH..
Amin Tayfun hocam ama araç fiat değil kardeş bir marka... boya için ne diyorsun ?
Ben evo yada bravo aldınız sandım belirtmemişsinizde ne marka arac aldıgınızı ve kaput ayarsızlıgını boya degerlerini soruyosunuz aldıgınız aracı söylemeden nasıl bi fikir vermemizi bekliyosunuz pek anlamıs degilim ???
olmaz merak etmeyin bende astra aldım ama halen daha buradayım..ayar yapılır sıkıntı yok..boya mikronları hemen hemen bütün araçlarda aynıdır onun için bence normal..
i20 aldık tayfun hocam...
hayırlı olsun...
Keyif BMW'Dir...
Sağolun çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden...
Araçla ilgili olarak tecrübelerimi seve seve paylaşacağımdan kuşkunuz olmasın :=)
hayırlı olsun, gözünüz aydın![]()
hayırlı olsun? boya kalınlıklarını hangi cihazla ölçtünüz? değerler normal sanırım...
hayırlı olsun. Kazasız sürüşler.
Hepinize tek tek teşekkür ederim... Allah cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip eder inşallah...
Araç benzinli 1.4 100 beygir. Boya kalınlığını ölçtüğüm cihazın markasını bilmiyorum bayinin kendisinden istedim turuncu renkli ucu kalem gibi arka kısmı kare lcd kısmı eğimli bir cihazdı... Ölçerken araç toz kir içindeydi... mümkün olduğunca temizleyerek ölçmeye çalıştım... değerler belirttiğim gibi... Tavan ve ön kaput 130-140 iken kapılar yan kaportalar 110-120 civarlarında çıktı... Boya değerleri böle çıkınca şüphem kalmadı...
hayırlı olsun
hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri