valla bende 2 aydır yıkatmıyordum allaha sukur dun yagmur yagdıda temızlendı![]()
iyi pazarlar herkeze.. öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
perşembe günü acıbadem tarafında salı pazarının kurulduğu yere yakın e5in alt geçidinde yol çalışması vardı ve uzun süredirde var. bende bitmiştir diye ordan geçiyim yolumu kısaltıyım dedim ama sonuç hüsran. derin çukurlar falan altınıda sürttüm... toz duman var diye camımıda kapattım. kapattıktan 5 saniye sonra yanımdan geçen muhtemelen şirket arabası kullanan bi arkadaş yanımdaki içi çamur dolu (yıkamadaki arkadaşlar çimentoda var dedi zaten rengindende belli) çukura nasıl girdiyse arabayı komple yıkadı.. anında tebriklerimi ilettim zaten kendisineneyseki yakında bildiğim bi meguiars yıkama vardı oraya götürdüm ve cilalı yıkama yaptırdım 2 kere.. yıkandıktan sonra tertemiz oldu ama bu güzel halini sizlerlede paylaşmak istedim
![]()
valla bende 2 aydır yıkatmıyordum allaha sukur dun yagmur yagdıda temızlendı![]()
İstanbul Rally Macerası![]()
of of of o ne öle bea..
off road fena![]()
ovv güzel bi desen olmuş![]()
İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor![]()
![]()
![]()
usta bunu nerde yaptirdin fena olmus![]()
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
deseni güzel yamodifiye falan yalanmış, böyle yap gez daha çok dikkat çekiyor
böyle yapmak isteyenlerde yol çalışması bulsunlar, zaten usta şöför çok memlekette yanından geçerken bu görevi üstlenirler ücretsiz olarak![]()
gerçekden pismiş
Başlığı görünce biri benim Punto'mu görüp resmini çekti galiba diye korkmuştum. Neyse ki dün akşam yağmur yağdı da biraz temizlendi.
evo ya güzellik masklesi![]()
fenaa![]()
bu arada arabayı bu halde görenler yanılmasın herzaman tertemizdir kendileri![]()
sıradışı![]()
Keyif BMW'Dir...
Ben olsam yıkatmazdım ( Çok ciddiyim )![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri