Merhaba değerli forum sakinleri
uzun zamandır aklımda olan amerikan park fikrinini bugün hayata geçirdim. geçen gün sahibinden de gördüğüm amerikan park modüllerinden aldım. ancak kendim yapmaktan korkuyordum çünkü azda olsa kablo kesimi olduğundan dolayı. ancak elektrikçilerin peşinde koşacağımı ve danıştıklarımın böle bir sistemi daha önce duymamış olduklarından pek yanaşmadılar bende kolları sıvadım. içindeki montaj kağıdı basit ve açık bir şekilde yazıldığından zorlanmadım. ancak dikkatsizlikten ötürü ilk başta bazı hatalar yapsamdasonucu güzel oldu. bu kadar sade bir arabaya güzel bi modifiye olduğunu düşünüyorum. yorum sizin
bi kaç kere
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Atalay senden zor bisey istiyeceğim ama şu devrenin bana resmini çekebilirmisin neyle yapmışlar acaba devre sanırım makaron a sarılı ama...
güzel olmuş
eline sağlık
aldığın parçanın sahabından linkini verirmisin... bende düşünüyorum
birde sileceklerin nere gitti)
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Hos olmus, elinize saglik![]()
eline saglık dostum güle güle kullan
plakayı naptın![]()
guzel olmus elıne saglık
atalay fazla elektrık harcıyacagı ıcın fazla yakmasın sımdı bu arabasaka bır yana guzel olmus..
Emeğinize sağlık güle güle kullanın![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Can Bus lı Araçlara Amerikan Park Sinyal Modülü-On Off Anahtarlı - Kablo & Aksesuar ve Araç Elektroniği Ürünleri sahibinden.com'da - 77883836
aldığım ürün bu idi. bence hakkını veriyor. ışık şiddetinden tutunda istediğiniz vakit kapatabiliyorsunuz bile. amerikan park yapmak isteye şiddetle tavsiye ederim. hem montajı kolay hem baya özellikli.elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
plaka amerikan park yaparken 2. planda kaldı.
güzel yorumlarda bulunan herkese çok teşekkür ederim.
cok guzel olmus ellerınıze saglık uzun omurlu olur ıns bende satıcıya mesaj felan attım ama bakalım.. pekı amerıkan park ıcın sadece bunu almak yeterlımı oluyor sımdı bıraz aydınlatır mısın)
çok teşekkür ederim.
sorunuza gelirsek. evet sadece modülü alıyorsunuz fotoraflarda görülen şekle getiriyor kendisi; fazladan herhangi birşey almıyorsunuz. içinde montaj talimatları var okuyup ona göre monte ediyorsunuz.
tsk ederım cvbınız için almayı düşünüyorum şuann : ) arıza lambası felan yakmadı inş satan kişide tatmin edici bir cvp verdi senin gibi bakalım bugun sipariş verebilirim![]()
rica ederim. bende sizin gibi arıza lambası yakmayacak ve kurulumu çok fazla kesip biçmeye neden olmayacak düşüncesiyle aldım ve yüzümü kara çıkarmadı. vizeye girmeden yapacağınız tek şey anahtarından kapatmak orjinal sistemine geri dönüyor. bence harika birşey. bu modülleri satan Yasin bey çok dürüst ve beyefendi. gözünüz arkada kalmasın.
hayırlı olsun şimdiden![]()
tmmdır cok tsk ederım verdık sıparısı bakalım gorcezz tsk ederım sızede : )
süper olmuş çok beğendim elinize sağlık, bu arada arabanın maşallahı var eski arabamla aynı beyaz gpşimdiki evoma bu sistemi yapmak istiyorum yanlız sipariş vermeden önce bi sorayım dedim, tek modül ile 2 ön ve 2 adet çamurluktaki sinyalleri besleyebiliyormu yoksa her ampul için ayrı modülmü oluyor ? Çamurluktaki sinyaller çok fazla yanıyor gibime geldi onlarıda kısamıyormuyuz ? birde ürün ölçüsü nedir
![]()
Konu motor delisi tarafından (28/04/2012 Saat 11:06 ) değiştirilmiştir.
çok güzel olmuş eline sağlık.
selam cok güzel olmuş atalay bende bu amerikan park modulunden aldım aracım 2011 punto evo elektrikçilere taktırmaya calıştım ama kendileri takamadı yani arac kabul etmedi ve azıra lambası yandı istanbulda bildiğin takan bir yer varmı acaba bilgi verirsen sevinirim
bende sahibinden.com üzerinden almıştım aynısı değil ama arıza yaktırmadı 7-8 aydır kullanıyorum sorun çıkarmadı, bu arada hayırlı olsun güzel olmuş
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri