Mehmet Çok geçmiş olsun.
Neyseki 3'lemiş artık ve umarım bu son olur..
Bu aralar başımda bir uğursuzluk var demiştim ve olan oldu babalar gününde geri geri gelirken sağa baktım bişi yok sola baktım bişi yok gelirken küt diye bir ses direğe vurmuşum dışarıdan bir amca direğe çarptın görmüyonmu dedi amcaya gördümde bilerek çarptım diyecektim arabadakiler durdurdu..
3 gün önce benzin almaya giderken hızım 60 . 70 belediyenin kazdığı ufacık ama keskin bir çukura girince o güzelim jantı eğip lastiğe balon yaptık ..
Ve en sonundada bu gün arabama hırsız girdi sağ ön kelebek camını kırıp torpido gözünü açmış nasıl becermiş bilmiyorum kapı kapalıydı kelebek camından elini nasıl sokmuşta içini kurcalamış hayret şükür bişi alamamış yada alamamış....
Üzerimde bir husubet var ama bilmiyorum nazarmı değirdiler gözmü var anlamadım neyse bununla geçmiş olsun diyorum kendi kendime...
Mehmet Çok geçmiş olsun.
Neyseki 3'lemiş artık ve umarım bu son olur..
çok geçmiş olsun mehmet
hiçbişey olmasa bile insanda tat mat bırakmıyor bu tür olaylar
herhangi bir kayıp yoktur umarım, iyice baktın mı?
Geçmiş olsun geldimi üst üste gelir böyle şeyler. Birde herhalde sakınan göze çöp batar
geçmiş olsun... üst üste büyük şansızlıklar yaşamısın sen arabayı böle gözel yap ondan sona başıma iş geliyo denazar boncuğun eksik ondandır... ama şaka bi yana büyük geçmiş olsun...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
Çok çok geçmiş olsun... Allah beterinden korusun... Güzellik yarışmasında 1. olmak kolay değil tabii, bak nazar deymiş işte..![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
geçmiş olsun mehmet kafanı takma.
Çok geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun yahu talihsizlikler bir son bulur umarım..
umarım ibrahim son olur teşekkürler
baktım açmış torpidoyu felan ama bişi alamamış ...
aynen öle oluyor ne kadar sakınırsan başına geliyor
yok yaw nazar boncuğuda var ama olacakya işte
teşekkürler gizemciğim nazar değdirdiler aracıma....
geçmiş olsun..
Geçmiş olsun Mehmet, bu kadar aksiliğe rağmen daha kötü bişi olmaması sevindirici bence bir an önce hayrına kurban kesmelisin, nazarlığını da eksik etme.
çok geçmiş olsun memetciiim...
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
Geçmiş olsun Mehmet.
çok geçmiş olsun mehmet ciddi ciddi nazara gelio GPlerimiz
Kardeş, büyük geçmiş olsun! Cana gelen mala gelsin...
Geçen gün benim de sürücü kapısına bisikletli bir çocuk çarpmış, boydan boya çizik![]()
Bundan sonra çok üstüne düşmeyeceğim GP'nun...
o belediye ztn en büyük düşman. öle çukurları öyle yerlerde bırakıolarki.biraz süratli girsen bırak jantı yamultmayı, canından bile eder insanı. çok büyük geçmiş olsun mehmet abi. nazar diyelim.boşver takma kafana. allahından bulsun yapanda inşşşşş.
Çok geçmiş olsun.Arabayı götürmemiş ya ona şükür
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
geçmiş olsun mehmet...son olur umarım bu ...
Alpay.....
cok geçmiş olsun ya gercekten gplerimize cok nazar deyiyo delirecem benim gpyede hergün bişey oluyo dünde kaputun üstüne iki tane ezik gördüm.ondan önceki gün yanımdaki araba kapıyı nasıl açtıysa ön camurluğumu yamultmuş gecende kamyondan tavana taş gelmişti.bunları gördükçe arabadan soğuyorum ya biz gözümüz gibi bakıyoz millet saolsun hallediyo
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri