yigit kardes sac jant mı istiyorsun izmirde birinin var ??? ne dersin
GP yada Evo jantı arıyorum. Jantlarda işlem olmamalı çizik kabulumdur. Lastikli istemiyorum ya da çok düşük km'de olmalı. Ama tercihim olmaması.
yigit kardes sac jant mı istiyorsun izmirde birinin var ??? ne dersin
Aradığım jant alaşım jant, dynamiclerde olandan.
Yok mu orijinal alaşım jantını satan?
vallah üstüne koyabileceğim para olsa size satar başka jant alırdım ama maalesef, bu arada kaç lira ediyor bizim jantlar bilen varmı emotion jantları
yok hocam aklımda bir fiyat yok. düşündüğü fiyatı duymak isterim arkadaşınızın.
hocam mrtgokpede isimli abimiz 5000km'deki lastiklerle beraber neredeyse bunun yarı fiyatına veriyordu. SteinGP nickli arkadaşımız 600TL'ye sattı orj jant+ continental ecocontact lastiklerle. ayrıca o fiyata sıfır jant lastik alınır. arkadaşınız uçmuş.
PDW 590 4X100-108 15 İnch (4 Adet Takım Fiyat)
ayrı konu açmak istemedim bu jant fiyat nasıl acaba? orjinali satıp bunu almaya değermi acaba
Niye reklam edeyim abi, bedava veriyor demedim ki ederi kadar paraya satıyorsun, herkes senin gibi olsa keşke. Bilerek şu kadar istiyor demedim zaten. Kargo olmasa senin jantlar benimdi zaten. Hem talibi artar belki
PDW'ler benim arabada güzel durmadı tutturdum bi lastikçide hoş gelmedi gözüme. Belki orijinal saplantım yüzündendir.
cidden abi tekrar yolun düşerse alırım hemde paragöz lastikçilerle uğraşmamış olurum, varsa yakınlarda böyle bi işin bu taraflarda bilgim olsun şimdiden ona göre bekleyeyim.
Bi taşla iki kuş diyosunizocinin spoileri alcaktım ben janta para ayırdığım için ona sıra gelmedi maalesef.
Abi istersen ikişer paylaşalım jantları sağ yada sol seç bi tarafı vereyim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri