güzel görünüyor kazasız belasız
araç harika kazasız belasız
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
kazasız belasız..puntoya siyah renk gidiyor..yalnz lastik yanağı küçük olsa çok daha güzel bi görüntüsü olur aracın
kazasız belasız güzel çalışmalar olmuş..yay yok sanırım değil mi?birde jantlar beyaz olsa sankim daha mı güzel olur?
herkese teşekkürler. 40 yanak kullanıodum önceden malum İstanbul'da pek başa çıkamadım mecbur 45 yaptım. Yay işine pek girmek istemedim. Jantlarda beyaz güzel durabilir dediğin gbi ama biraz da cesaret işi sırıtabilir de. Bakalım daha planlar var yavaş yavaş devamı gelcek artk.
Güzel araç.kazasız belasız sürüşler.
Araç çok yakışıklı. Logosuz panjur aracı daha bir haşin yapıyor. Jantlarını da beğendim. Kazasız belasız inşallah.
Güzel araç iyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah jantlar 17" mi
Panjuru nasıl yaptın ?
Maşallah.
TSİ Jetta.
Maşallah çok güzel görünüyor. Ben çok oynanmış araçlardan hoşlanmasam da(sadelikten yanayım) hiç sırıtmamış sizin aracınızdaki değişimler. Çok şık güle güle binin kazasız belasın inşallah.
Maşallah kazasız belasız inşallah
god bless the owner of the carmaşallah
punto evolution
güzell allah kaza bela vermesin
maşallah güzel araç
maşallah kazasız belasız
Maşallah..Yakışmış..
siyah candır bide logosuzsa...![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri