hoşgeldin kardeşim umarım iyi vakit geçirirsin
Arkadaşlar Forumu Uzun Süredir Takip Ediyorum Gerçekten Bu Kadar Güzel Paylaşım Yardımlaşma Başka Forumlarda Görmemişimdir...
Forumu Grande Puntoyu Araştırırken Buldum İnşallah En Kısa Sürede Grande Punto Evo Yada Bravo Almayı Düşünüyorum Param Bir Gelse
Özellikle Arabaları Seçerken Başınızı Ağrıtabilirim Şimdiden Affola
İlk Arabam Olucagı İçin Bir Türlü Karar Veremedim Arabaların İkiside Çok Hoş
Ve Malum 2. El Piyasasıda İlerde Askerlik Harici Bişey Olmazsa Uzun Süre Binmeyi Tercih Edicem Şimdilik Yılda 5.000 Km Ya Yaparım Ya Yapmam Diyerek Benzinli Düşünüyorum...
Biraz Uzun Oldu Ama Okuyanlara Teşekkürler... ( Malum Yaş Küçük Abilerim Yardımcı Olur Bir Zahmet![]()
hoşgeldin kardeşim umarım iyi vakit geçirirsin
Aramıza hoşgeldin
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hoşgeldin..
Herkeze Teşekkürler Ali Abi Foruma Girdigimden Beri Gayet Güzel Vakit Geçiyorum Hatta Bütün Günüm Hiç Sıkılmadan Bu Forumda Geçiyor Diyebilirim İnşallah Arabamıda Alıp GrandePunto Ailesine Temelden Katılıcam Yazın Etkinliklerede Gelmeyi Planlıyorum![]()
aramıza hoşgeldin halil
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
HoşBulduk Abi...
hoşgeldin...keyifli forumlar...
inşallah istediğin aracı bulursun...
İnş Abi Ya Bravo Dynamic Plus Yada Skydomeli Evo Düşünüyorum Chip'de Yaptırabilirim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri