14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Cam Suları

kürşat tokgözoğlu
    ktpunto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    14 az 415
    Edilen teşekkür: 45

Standart Cam Suları

Arkadaşlar camsuları hakkında bir ikilem içerisindeyim. antifrizli camsuyu katkıları var (örneğin: shell screen wash) aracın tüm su deposunu bu maddeyle mi doldurmalı yoksa su ile karıştırarak koymalı.

Ben bazen özellikle yaz ayları camsil ve su karıştırıp koyuyorum. böyle yapan var mı tavsiye edermisiniz?

Aracın cam suyu işini nasıl hallediyosunuz.

Bir de tabletler çıkmış hazneye atılıyor. üstüne su ekleniyor. aldım ama korkuyrum kullanmaya.
    GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG

Engin Tok
    Engin_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 636

Ben soğuk havalarda sadece antifiriz koyuyorum, yazın ise su ile karıştırırak az da olsa antifiriz koyuyorum silecekler öyle daha ii kayıyor
    Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active

ŞAFAK ÖZTÜRK
    sfkbrtn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 233

suyla karıştırıp kullanmak lazım genelde kutuların üzerinde yazıyor karışım oranları hava sıcaklığına göre ayarlıyorsunuz
    Konu sfkbrtn tarafından (16/02/2012 Saat 15:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla

YILDIRAY EKİZOĞLU
    yildiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 6

Ben genelde 1 çay bardağı cam sil kalanını suyla karıştırıp koyuyorum buralar sıcak iklim olduğu için antifirize gerek duymuyorum....

FATİH ÖZDEMİR
    PARS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 EF 7949
    Edilen teşekkür: 13

hava şartlarına bağlı eğer sıcaklık eksilerde ise su ile karıştırınca donuyor ben tamamını döküyorum şimdiye kadar sorun olmadı bunlarda marka kullanmak çok iyi shell in harika würth ten şaşmam..

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Eğer aldığınız ürün konsantre değilse suyla karışıktır tamamını doldurmanız gerekir.Eğer konsantre bir ürün ise suyla karıştırabilirsiniz.

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Bazı antize lerin deterjanlı olanlarıda oluyor, olmayanlarınıda olanıda 1:1 ölçek kullanıyorum misal depo 2lt ise 1 lt antize 1lt içme suyu. Mümkün olduğunca içme suyu kullanın çeşme ve kuyu suları kireçli olabiliyor püskürtücüler zamanla tıkanır. Yazın ise ben genelde opette görüyorum Würth ün 3TL lik işaret parmağı kalınlığında deterjan tüpleri var. Onlardan çok memnunum hem güzel kokuyor hem güzel temizliyor ve en önemlisi konsantre olduğundan tüpün 4 te 1 ini depoya dökmeniz 1 depo için yeterli.

e ko
    shellcininabisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 277

ben marketlerde 1 tl ye satılan 1 litrelik camsillerden alıyorum tamamını depoya boşaltıp kalanına su dolduruyorum.
    Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?

Burak Kuşcu
    MyMoleskine shams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 BB 618
    Edilen teşekkür: 39

ben şu an kütahyadayım özellikle geceleri yaşadığımız soğuk nedeniyle, sadece antifriz koyuyorum şu aralar. Bir ara antifrizsizle antifrizliyi karıştırıyordum falan. Tamamen doğaçlama. Normal şartlarda yarı yarıya antifriz ve su koymanız yeterli olacaktır. ya da yaşadığınız iklim ve hava şartları çok iyiyse antifrizi iyiden iyiye azaltabilirsiniz.

hiç cam suyu koymadan sıvı sabunlarla da uygulama yapan arkadaşlarımız var.

Hakan Arda
    Ardevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    Edilen teşekkür: 110

Suyla karıştırıp dolduruyordum. Geçenlerde donmuştu , servise gittiğimde Kavaklıdere'de bayağı uğraştılar çözmek için sağolsunlar..

Doğan Can
    uLTRa GP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 242

kipadan 1 tl ya 5 ,6 tane atıyorum bagaja 1ltliklerden bittikçe dolduruyorum ama konsantre deil zaten su ile karıştırlmış benim aldığım
    Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

antifrizli alıp üstünde yazan oranda koyuyorum...
    Keyif BMW'Dir...

KEYA KEYA
    DarknessFall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 103

ankarada 3 aydır su ile karıştırmak mümkün değil , gece hava -21,22 lere gelmişti. camsuyuna 1 ayda 30-40 tl vermekten bunaldım

hakan Y.
    selam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

özellikle havaların sıcak olduğu dönemlerde, camsil çok yoğun kullanılmış ise dipte tortular oluşturmaya başlıyor. daha önceki araçta silgeç motorunu bozmuştu (ustamın dediği) . o yüzden donma riski olmadığı zamanlarda suyla karışımı faydalıdır diye düşünüyorum.

Yer imleri

Yer imleri