ben gp yu kesinlikle tavsiye ederim hatta objektif olarak değerlendirmeler sonucu da aynı yorumu yapacağımdan eminim ancak dynamic olmalı bence..
arkadaşlar sıfır grande punto alacam 1.4 active sizce iyimi yani almaya degermi siz kullanıyosunuz daha iyi bilirsiniz arabanın görünüşü felan çok hoşuma gidiyo sizce mekanik olarak felan nasıl bana bi akıl verin sonuçta sıfır alacam
ama grande punto alırsam sadece 1.4 active alabilirim
bu arada konuyu buraya açtım eğer yanlış yaptıysam mod ve admin arkadaşlar kusura bakmayın
ne olur cevapsız bırakmayın
ben gp yu kesinlikle tavsiye ederim hatta objektif olarak değerlendirmeler sonucu da aynı yorumu yapacağımdan eminim ancak dynamic olmalı bence..
dynamic biraz aşıyo beni ben zorlanmadan almak istiyorum bide ne kadar yakıyo acaba araç??? benzinde
ben 215 lastikleri takmadan önce ankarada şehir içinde bir depo benzinle yaklaşık 600 km gidiyordum..yani şehiriçinde kilometrede ortalama 20 kuruş yakıyordu egemen kardeş..uzun yolda ise en az 16 kuruşa düşebilmiştim..(1.4 77 hp benzinli active)
ok arkadaşlar saolun siz benden iyi bilirsiniz şimdiye kadar fiyat arabası hiç almamıştık reno takılıyoduk ama gp çok hoşuma gitti ve sıfır düşünüyodum alacam büyük ihtimalle azami hız 165 yazmışlar kendi sitesinde 240 ibre varsa nasıl 165 onu anlamadım
renauLt'da oLsun, fiat'ta oLsun, göstergeLerdeki hızLarı yüksek tutuLuyor. yani fiat'a özgü bir uyguLama degiL.
1 senedir ankara trafigindeki ortaLama hızım 40Km/s bu hızda yakLaşık 1o.ooo km yaptım (14.ooo Km'deyim şuan). tüketimim 7.1Lt/100Km civarında.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
evet bencede biraz yüksek tutuyolar bende manager vardı230 ibre vardı benzinle 160ı anca görüyodum düz yoldaama gp nin o kadar kötü olacagını düşünmüyorum
Active GP nin baz donanımlısı ama çift havayastığı, ABS-EBD, klima standart.Aynı sınıfta başka marka araçlarda bu özelliklerlerden bazıları olmayabiliyor maalesef, bence kesinlikle iyi bir seçim olacaktır...
yha kafama yatmaya başladı evraklar felan hazır gidip verecemde bekletmezler inşallah ya![]()
hangi bayii'den aLmayı düşünüyorsun?
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
ankarada yenimahalle birmot dan verirlermi hemen ??
birmottan alacam hemen verirlermi ki ?
Konu İbrahimKC tarafından (20/06/2007 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: üstüste 2 mesaj atmaktansa düzenle butonunu kullanalım
sabah zeynebe soralımsitemizde yenimahalle birmottan ve kavaklıdere fiattan üye dostlarımız var yardımcı olacaklardır..
tşkler
hemen verirler inş.yoksa ben durmadan söler dururum
![]()
Konu shoparr_ tarafından (20/06/2007 Saat 03:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: üstüste 2 mesaj atmaktansa düzenle butonunu kullanalım
hmm belki 220 yaparıs da puntoda 240 ibre yokmu???
almışken dynamic al derim arkadaşım..
dynamic biras zorlar anca activine gücüm yetio malesefevet belki arada 3-4 bin ytl var ama zorluyo yoksa dynamic istiyorum ama belki spor paketi alırım
kapı kollarını kendim araç rengi olarak yaptıramazmıyım activede yok
activede spor paketide yok heralde![]()
Konu wintermute tarafından (20/06/2007 Saat 03:45 ) değiştirilmiştir.
dynamic dememizin sebebi güvenlik paketi mp3 kapı kolu ve dikiz aynaları gibi önemli artıları yanılmıyorsam bunlar değişen oldu mu yahu??
en iyisi link vereyim..
FIAT - fiat.com.tr![]()
biraz önce sitedeydim eve dynamik te kapı kolları mp3 ve ayrıca spor paketi var ama activede yok arada 3 milyar var aşağı yukarı zorlar beni![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri