Aman Asil Allah korusun sen bu hızda foto çekerken şerit kayması da olabilir gözünü seveyim dikkat et... bu arada iyiymiş...
arkadaşlar bi yorum yapın şu olaya diyer fiorinolar (triptonik olanlar) 4000 devirde falan 180 yapıyo.benim fiorino ise 3500 devirlerde 180 buluyo.kadran sapması sizce varmı servis yok dedi kararsızım şu an![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Aman Asil Allah korusun sen bu hızda foto çekerken şerit kayması da olabilir gözünü seveyim dikkat et... bu arada iyiymiş...
imkansız...imkansız...imkansiz..eğer altındaki araç standart ise bu mümkündeğil..asil bizimi yiyosun yoksa? ..bu resmi çekmem mümkün çünkü..olduğu yerde bile çekilebilir..bu arada kadran sapması mümkün olan bişey ama bukadarda olomaz bu hızlarda senın redline a çoktan girmiş olman gerekir..ben yemedim haberin olsun..)
onrky
1.4 starjet 95hp
yoldamı lifttemi ?![]()
oohh! ön arka sisler de açık, metro fm kafa tempo3500 dd 180 imkansız, bence de şike var
![]()
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
sanzuman aynı olduguna emin misiniz?
Bravo HGTurbo
Kaan
yok arkadaşlar video çekeyim isteseniz gerçek kadran sapması var bence
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Kadran sapması her araçta vardır. %5-%15 arası değişir. %10 baz alınır özellikle çook yüksek hızlarda daha da çok kayar. Sizin araçta %10 olduğunu varsayarsak 180 gösterirken 160 filan yapıyordur eğer bu araç liftte değilde yoldaysa yaniE oda normal 3500 devirde. Ama yine de kesin bişy diyemem.
ekranda 6E yazıyor anladığım kadarıyla ekonomi için altıncı viteste gidiyor.
Bu sebebten devir düşük olabilir.
Her araçta kadran sapması var ama bu kadar olamz diye düşünüyorum.
Fiat ta 6 ileri dualogic var mı ???![]()
o hızda normal be biraz daha zorlasan heralde devir 3000 e düşcek asil![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Şuan düşündüm de, Manuel Fiorinolar 5 vites değil mi ? Aradaki 500 devirlik fark bunla açıklanabilir![]()
5 vitesli düz vites fiorino 4000 devirde 170-175 yapıyor , sizinki 6 vites normal o devir , o hızda 5. vitese çektiğinizde devir 4100 e çıkıcaktır![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
merak ettim fiorinoların kadranı 180 e kadar mı??? öyleyse saçma aynı motora sahip lineada 90 lık diyim 220 kadran var???
buda başka bi fio arkadaşlar 4000 devirde 180 yapıyo
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri