BU KONUYU AÇMAMIN SEBEBİ DAHA ÖNCE ORJİNAL JANTLARIN AĞIRLIĞINI MERAK ETMİŞTİM AMA T-JET JANTLARININ AĞIRLIĞINDAN BAŞKA HİÇBİR JANTIN TAM AĞIRLIĞINI ÖĞRENEMEMİŞTİM.BENDE GEÇEN HAFTA 16" FUN JANTI ALDIM İSTANBULDAN KARGOSU ELİME ULAŞINCA İLK İŞ GİDİP TARTTIRMAK OLDU TARTTIRINCADA LASTİKSİZ OLARAK AĞIRLIĞI YAKLAŞIK 10kg GELDİ TAHMİNİMDEN BİRAZ AĞIR ÇIKTI AÇIKÇASI.BU KONUYU AÇARAK BU JANTTAN ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARI BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM.SİZDENDE RİCAM EĞER SİZDE KULLANDIĞINIZ ORJİNAL JANTLARIN AĞIRLIKLARINI BİLİYORSANIZ BU BAŞLIK ALTINDA PAYLAŞMANIZ BÖYLECE ORJİNAL JANTLARI ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARADA YARDIMCI OLMUŞ OLURUZ BU SAYEDE ONLARDA BENİM GİBİ SÜRPRİZLE KARŞILAŞMAMIŞ OLURLAR...![]()
1- 16" FUN JANTI 10kg
Konu kadir07 tarafından (07/03/2013 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir.
Fun jantlarını bende beğeniyorum ama dediğin gibi birazcık ağırmış sanki..
1 tanesımı 10 kg 4 tanesının toplamımı 10 kg
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
fiorino jantı 16inç 6.400 kg fun çok kollu olduğu için ağır sanırım...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
replika 15" jantlar 7.5kg çekiyor.
Tabi sadece agirlik olarak degerlendirmemek gerek. Derin bir cukura bi replika janti dusurun birde orjinali. Replika direk catlama yapar. Jantta Ne kadar maliyet okadar kalite ,nekadar kalite o kadar agirlik ve saglamlikhermarka aracin orjinal janti agirdir. Kaliteye tabidir cunki. Mesela t-jet janti serviste 1800 tl civari, kaliteli ve agir. Ama hem kalite hemde hafiflik istiyorsaniz gidip 2500 tl ye 17 Oz alip kalitenin ve yakit tasarrufunun tadibi cikaracaksiniz.
![]()
obsessed the red
bende 17 nfs var tartmadım ama agırlar haftaya falan tartma imkanım olur..
bu arada ağırlık kalite unsuru tabiki değil ama jantın hafifi makbul, ayrıca replika jantların yüzde 90ı 5 para etmez balans tutmaz yamulur vs.. ayrıca benim gözüme hitap etmiyorlar gerek kalıp gerek boya kalitesizliği ve hataları olarak...
tjetin 17 inç orjinal jantının ağırlığı ne kadarki teki ?
bizim olmadı ki 15 jantımızı kilosunu yazalım![]()
yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 22 kg jant+lastik
11kg olması zor bence lastikli 22kg'a yakın olduğuna göre lastiksizde 17 civarı olması gerekmez mi.?
merak etme kardeşim bulamazsak en kötü bi gece nuri'nin jantları söker gönderirim...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri