ardacım hayırlı satışlar
artık bir honda alalım sana en civicinden
Arkadaşlar, severek kullandığım 2008 model 35000km deki aracım satılıktır.Sitemizdeki birçok arkadaş aracımı görmüştür önceden.
Titizlikle kullandığım, yıpranmamış, herhangi bir kazası ya da boyası olmayan, sorunsuz bir araç.Öncelikli tercihim yani satış amacım ev için peşinat olarak kullanmak.
Aracın garantisi 1 yıl daha devam etmekte.Özenle kullandığım, yıkadağım, birkaç defa boya koruma yapılmış bir araç.Motorunda, yürüyen aksamında hiçbir değişiklik yapılmamıştır.Tamamen orijinaldir.Periyodik ve yıllık bakımları tam ve gününde yetkili serviste yapılmıştır.Aracın standart özelliklerini sanıyorum sitemizdeki herkes biliyordur.
Düşündüğüm fiyat 26.250TL. Bu fiyata 4 adet 15'' KM Marka Alaşım Jant ve Kış lastikleri dahildir.Bu olmadan (Sadece 17'' orijinal jant ve lastiklerle) fiyat 25.750TL dir.8 Jantın da herhangi bir çiziği, kusuru bulunmamakta.Bir miktar pazarlık payı olabilir tabi.Şimdilik ilanı sadece sitemizde açtım.Tanıdık, aracımın kıymetini bilen arkadaşlarımın öncelikle almasını isterim.
ardacım hayırlı satışlar
artık bir honda alalım sana en civicinden
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hayırlı satışlar abi
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Arda abi simdiden hayirli olsun diyelim
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
hayırlı satışlar.
hayırlısı olsun Arda abi inşallah değerini bilen birine gider
insanın alası geliyor, hayırlı satışlar.
hayırlı satışlar
Arda hayırlı satışlar, düşünenler kaçırmasın bence bu aracı![]()
Hayırlı satışlar abi. Hayırlısı neyse o olsun![]()
Hayırlı satışlar Arda abi..
TSİ Jetta.
hayırlı satışlar
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Hayırlı satışlar abi inşallah gonlune gore olurben bravo alacan diye tahmin ediyordum ev alacakmışsın...
StrucTuraL EngiNeeR
Arda abi baltalama olarak algılama ama;
https://forum.grandepuntotr.com/gene...za-yaptim.html
Bu araç değil değilmi?
hayırlı satışlar...
Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.Henüz ilanı sadece forumumuza açtım.Umarım buradan birisi alır...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri