Selahattin Bey, Büyük parçaları kapı içlerinemi uygulayacaksınız?
Arkadaşlar sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.Bana yardımcı olur musunuz??
Biliyorsunuz EVOlar için çok fazla krom aksesuar seçeneği yok.Bir arkadaşımla beraber hazırladığımız bazı çalışmalarım var.Talep olursa hayata geçirebilirim.Lütfen yorumlarınızı ve taleplerinizi bekliyorum.
Selahattin Bey, Büyük parçaları kapı içlerinemi uygulayacaksınız?
şuan ki düşüncem 4.pedal yani ayak dayama(becerebilirsek pedal seti var) ve marşpiyeller için
Tuncay hocam bu konuda senin fikirlerin benim için önemli.Aklına gelenleri lütfen paylaş ki bu projeyi hayata geçirelim.çünkü bu işi kafama koydum,yapıcam.Dediğin gibi bunlar kapı içi marşpiyellerine olacak ama şekil değişikliği ve diğer değişikliklerde(mat-krom,alimimyum,parlak krom v.b)yapılabilir.
Mat krom kare kare parca desenli pedal seti cok hos olabilir. Cok aradim ama bulamadim sahsen
mat krom olsun kapı içi ve ayak dayama ok dir![]()
mat krom marşpiyelde olur bence.vallahi alırım.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
gövde çıtası mı,kapı bandı mı adı her ne ise..
altı gövde rengi üstü krom,bulamıyorum abiler![]()
Onu ancak servisten temin edebilirsin Aykut orjinal parça olduğu için dışarıda bulman zor gibi![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Arkadaşlar bu uygulamalar sol ayak dayama ve kapı içi marşpiyellerine yönelik çalışmalar.kısmet olursa bir sonraki aşama da pedal seti olacak.Aklınıza gelen başka birşey olursa lütfen bana gönderin onun için de çalışabilirim.
Ben bu şekilde örnekler buldum Ebay de sizin tasarladığınız ayak dayama vs hoşuma gitti satışına başlanırsa alabilirim
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
Bendeki kapı içleri bundan orijinal var...
engin önce birmota gittim : Onlar sonradan takılmaz,dişliler çünkü dedi.
sonra enrikoya gittim: Ömrümde öle birşey görmedim yok öle birşey dedi,popkit nedir biliyon mu sen dedim çıktım.
poyrazada telefonla sordum,adamın cevap: Doğru anladıysam 800 TL işçilik ve boya hariç dedi.
sıkıntı var biyerde ama nerde![]()
Poyrazın cevabı dooru forumdan Tuncay abi o fiyatlara yaptımıştı ama parça gereksiz yere pahalı![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri