Daha neler göreceğiz acaba
Başlığı görünce ne diyo bu herif diyenleriniz olacak sanırım bugün bende şaşırdım hep böyle şeyler beni buluyor anlamadık gittialdığım benzinlerin fişine hiç bakmam abi 50 lik at 20 lik at vs derdim pompacıya bugün opet kartı okuttuğumuzda garanti altına alsın diye pembe fiş verirler bilrsiniz ona baktım 3 tane fiş var hepsinde motorin yazıyo kendi kendime " ulan noluyo lan dedim "
dedim herhalde yanlışlık olmuştur falan bide açarım bakarım ruhsatta arabaya dizel yazmışlar karttada dizel araç diye kayıtlıymış çok komik ama direk fırladım benzinciye abi sen buna dizelmi koydun benzinmi dedim benzin deyince bi rahatladım anlatamam fakat heryerim titredi bi an çok korkmuştum ama bu ruhsat hatası nasıl oldu anlamış değilim aracımı 0 aldım bu arada daha şuan 143 de
Bu fiş;
Buda ruhsat;
Nedir bu benim puntolardan çektiğimm)
Konu motor delisi tarafından (15/01/2012 Saat 03:23 ) değiştirilmiştir.
Daha neler göreceğiz acaba
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
yuh ya. dostum değiştir bence ruhsatı yarın bir gün motor değişti diye arabayı bile kapatırlar bu mamlekette...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Aldığım bayiye gidip hesap sorucam bu seferhiç aramadım benden çok çektiler zaten bi güzel konuşayım bu sefer çok sert konuşucam bi işi düzgün yapamıyorlar ruhsatı kontrolmu etmediler anlamadımhaftaya cumartesi damlıycam bayiye olmaz böyle ama çok korktum bugün benzinli araca benzinci motorin koydu diye
yazıklar olsun ya!
şu pembe fiş dalgasındada baana bi kere gaz kesmişti kasadaki gavat,1liramı kazandım yoluma devam ettim orası ayrı![]()
benim ki dizel, geçen doldrdgmda bi baktm pembe kagtta benzn yaior direk frladm ne kooydn buna die mazt diyince rhtladm![]()
The Rahatsız Style![]()
TSİ Jetta.
ben de arabayı 0 aldım ancak plaka yı özel almıştım ancak daha önceden bu plaka siyah 1.4 fire grande punto ya kayıtlıymış ruhsat da öyleydi değiştirdiler ilk almaya gittiğimde fark etmiştim çok da iyi oldu yoksa uğraşamazdım sonra dan![]()
ruhsatı değiştirin hemen...ilerde sıkıntı olmasın muayenede falan...
Keyif BMW'Dir...
Bunu bildiğim iyi oldu ben bi sorayım bidakine
Öyle yapmak gerek ama ben değiştirmicem tabiki aldığım bayiye atıcam ruhsatı değiştir dicem
Heheh aynen abi bi bulaştık puntoya sorunlu bulaştık bi fiat benden çekti bide ben fiattan![]()
Konu motor delisi tarafından (15/01/2012 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir.
aynı olayı komşum yaşamıştı dizeli benzinli diye kaydetmişler 108 tl ye ruhsatı değiştirdi..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri