o gıcırtı kazadan dolayı değildir evoların kronik sorunlarından muhtemelen arka stoptan geliyodur elinizle oynatın stopu aynı gıcırtıyı duyarsınız genelde dönüşlerde ve bozuk yolda yavaş giderken duyuluyo o gıcırtı
iyi akşamlar;
bugün izmir fahrettin altay meydanından geçen varsa bilecektir kazı çalışması mı ne vardı,yolda dura dura ilerliyoduk. Gittik gittik tam sonuna geldik ki,bu adım adım ilerleyen trafikte bi anda küt diye bi sesle birlikte kafam bi anda öne gitti ki tam o an aynaya bakıyordum..
Aynadan arabanın geriye sektigini gözlerimle gördüm. İndik vs naptın abi ya diye sitem ettim oda çok özür diledi yandan geçene yol vermemek için gaza yüklenmiş, arkadanda bana yüklendi. Baktık falan çok bişi gözükmüyodu,shelle çektik orda bi baktım plakası yok düşmüşToyotaydı arabası corolla,sonra bakındım falan sadece park sensörünün orda kesik gibi 2 çizik var başka hiçbirşey yok. Helalleştik adamla yollara devam ettik. O vurdu,ve gözlerimle gördüm arabası resmen geri sekti,benim tamponda hiç bi göçük falan yok çok şükür.
Ancak kaza psikolojisinden midir bilmiyorum,yolda dönerken stoplarımda falan bi arza var mıdır falan dye ışıklarımı falan açtım hiç uyarı yanmadı,ancak çukurları girdiğimde gırç gırç diye sağ arka kapıdan ses duymaya başladımsizce bi tutanak vs doldurmamakla iyi mi yaptım? arabada 3 ark ım vardı şahidimde var bu gıcırtı çok artarsa sonradan bişiler yapabilir miyim bilgilendirirseniz sevinirim
o gıcırtı kazadan dolayı değildir evoların kronik sorunlarından muhtemelen arka stoptan geliyodur elinizle oynatın stopu aynı gıcırtıyı duyarsınız genelde dönüşlerde ve bozuk yolda yavaş giderken duyuluyo o gıcırtı
geçmiş olsun takmayın kafaya
geçmiş olsun...ama bagaja baktınız değil mi açılıyor?
Keyif BMW'Dir...
Tampon esnetip gelmişse inideki demir egilmiş olabilir
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
Geçmiş olsun..En azından tel.ini falan alsaydın..
bagaja baktım abi,aç kapa yaptım 1*2 kere sorun yok.
tampona baktım,esneme uzama göremedim.
parmagımla plakayada bastırdım,farklı bi yamuklukta hissetmedim.
Yolda giderken bir kaç kez aç kapa yaptım ışıkları bi uyarıda vermedi ışıklar için.
bi dediğim kesik gibi 2 çizgi gördüm,birde o beni baya bi üzen sesi duydum
geçmiş olsun.arkadan vurulunca arabana direk stepne havuzunu kontrol etmen gerekiyor.eğer bir hasar olmuşsa,orda olmuştur.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
geçmiş olsun Aykut, öncelikle tamponun bağlantı noktalarını sis ve geri vites lambasını kontrol et onlarda kırılma olabilir. gıcırtının kaza ile alakası olduğunu pek sanmıyorum yazılıdğı gibi stoplardan geliyor olabilir bir diğer ihtimalde arka koltuk bağlantıları. bunlara bant sarınca geçiyormuş.
birde adamı bulup tutanak doldurmadan yapabileceğin birşey yok.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
onunla bir alakası yoktur bence o kaza anında bende 3-4 araba gerinizdeydim
plakasını alsaydın kardeşim varsa bişey bulurduk en azından
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
aldım plakayı eray,bende sonradan sorun çıkarsa plakadan ulaşırım diye düşündüm,çirkefe yatıcak bi insana benzemiyordu şık giyimli temiz yüzlü biriydi,sucunuda kabul etti zaten hemen özür falan diledi
tmm bi problem cıkarsa ulasırsın bana elimizden geleni ardımıza koymayızgeçmiş olsun tekrardan ..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
içim rahat etmedi indim arka sise baktım,arka ışıklandırmaya falan sorun yok![]()
geriyi kontrol edemedim haliyle.
yarın bir arkadaşa baktırtıcam geriyi,stoplardada sorun olmaz heralde,tampona vurupta orda sorun olcaksa yakalım arabayı![]()
geçmiş olsun belkide o ses öncedende vardı farketmedin şimdi huylandığın için farkına varmış olabilirsin ama takma kafana okadarı olur. cana gelmesinde. tekrar geçmiş olsun
Bence aracında o iki çizik dışında herhangi bir hasar oluşmamıştır.Gp lerin arka ve ön tamponları esnek ve gayet sağlam.Varsa da sadece tamponda oynama ya da esneme olur.Ben aracı parkederken ön tamponu bizim evin önündeki betona vurmuştum.Çıkan sese göre kesin bişeyler gitti demiştim ama sadece sağ tarafta belirgin olmayan bir şişme oldu.Vurduğum yerde el kadar beton kırılmıştı.
Konu ykaya1983 tarafından (04/01/2012 Saat 19:38 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri