fransızlar-latitude-c5-508
almanlar -jetta-passat
italyanlar-guiletta
japon-corolla-
babam araba almaya niyetlenmiş(sonradan vaz geçer gibi oldu ama annem fena bastırıyor)
alternatifler biraz ilginç,
şuan cmax kullandığı için yine gidip cmax için fiyat almışlar
TDCi titanium + otomatik park opak için 57000 tl fiyat almışlar
bende
mondeo 1.6 TDCi trend ve passat 1.4 tsi dsg trendline a bakmasını önerdim ama kendimde kararsız kaldım hem fark verip hemde bir dünya donanımdan vazgeçmeye değermi diye. passatı eklememin nedeni otomatik olması ancak benzinli olması kafamı kurcalıyor cmaxin yakıtından çok yakarmı acaba diye düşünmeden edemiyorum. o yüzden mondeoyuda ekledim listeye.
cmax için verilen fiyat liste fiyatına göre oldukça iyi mondeodada böyle bir indirim olurmu bilmiyorum. vw liste fiyatlarından pek inmez diye düşünüyorum.
alternatif büyük araç önerileriniz varsa onlarıda değerlendirebilirim ancak malumunuz 3 gün kaldı.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
fransızlar-latitude-c5-508
almanlar -jetta-passat
italyanlar-guiletta
japon-corolla-
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Dizel bir aracı düşünürken passat benzinli yakıt olarak sizi üzebilir Fiyat olarak vw için söyledikleriniz çok doğru Liste fiyatlarının 1.000 tl den fazla indirim gerçekten iyi sayılıyor Bir arkadaşımız 70.000 tl civarında bir araç için vw den %2 yani 1.400 tl civarı bir indirim alabildi Kendi kampanyalarında da indirim maksimum %4 oluyor Bu üç seçenek benim önümde olsa tercihim passat tan yana olacaktır Passat trendline golf ve jetta trendline gibi boş değil dolu bir araç
latutude passattan çok çok konforlu ozzy
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
mondeo1.6 tdci en güzeli bence...ikinci el değeri iyi olsa da tsi passata bulaşma derim...
Keyif BMW'Dir...
cmax titaniuma göre boş
hız sabitleyici, ön sis farı, bel desteği, otomatik klima, far ve yağmur sensörü, led iç aydınlatma, otomatik park. ilk bakışta gözüme çarpanlar. hız sabitleyici otomatik klima far ve yağmur sensörleri ve bel desteği sınıf yükseltip vazgeçilmelmeye değermi karar veremedim.
passatı listeye eklememin sebebi otomatik olması yoksa dediğim gibi tercih mondeo olur(motor çok iyi+serviste tanıdık usta var)
tsi a neden bulaşma diyosun serhat? açıkçası çok incelemedim ama 1.2 tsi a3 kullandım kısa bi mesafe gayet iyiydi. yakıtını çok hatırlamıyorum ama oda fazla değil gibiydi açıkçası(hoş dayım ne kullansa az yakıyo 3.20d 4 lt yakıyomuş istanbul e5te) 500km kadarda içinde bulundum a3ün gayet iyiydi bence
10000e gelmiş memnun kendisi. ama gerçekten TDCi çok güzel motor 120k oldu sanırım bakım harici bir masrafı olmadı, zaten annem kullanmaya devam edicek eğer yeni araba alınırsa. yada ben alırım puntoyu anneme verip
![]()
Konu OzzY tarafından (28/12/2011 Saat 02:44 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
passat bunların arasından
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
tsi severim aslında...ama malum yakıt tüketimi...şehir içinde 8-8.5 litre yakıt tüketimi olur bu aracın...sorun değil, donanım az da olsa olur dersen passat dsg iş görür...en azından çok rahat satarsın
trendline donanım titanium kadar memnun etmez ama seni...üstüne bir de fazladan benzin parası...
bmw ye gelince şehir dışında gerçekten çok az yakıyor...
5.25xd
2.0 litre 218 hp 4 çeker
1720 kg ve şehir dışı yakıt tüketimi 4.6 litrehelal olsun ne diyelim...
Keyif BMW'Dir...
Ozan, Cmax güzel bir araç.Yenisi de çok güzel.Baban da sanıyorum beğendiği için ilk seçenek bu gibi
Benim bunun dışında tavsiyem ise Cmax sınıfındaki Jetta dır.Passattan çok daha güzel durmakta ve satışı da iyi giden bir araç.Mondeo biraz eskidi gibi, Passat ise dediğim gibi Jettanın gerisinde kaldı bence,
Araç sınıfı olarak düşünürsek:
Cmax (MPV olarak da düşünebiliriz) = Jetta= C segmenti
Passat = Mondeo = D segmenti
Hayırlısı olsun...
C220 cdı![]()
bu üçünün arasında karar vermek zorunda kalsam ozan
ben cmax ı seçerdim hem yeni bir yüz hem çok şık ve eğlenceli bir araç
ama başka bir araç seçeneğim olsa şu anda bütçeyi biraz daha zorlayabilme imkanınız varsa babaya en babasından bir volvo s60 önerirdim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Seat altea XL 1.6 TDİ cr 105 hp DSG style 57.500 TL. İkinci çocuğum olursa almayı düşündüğüm araçlardan biri.
Sıkıntı derken yaşanan bir problem değilde iç mekandaki malzeme kalitesinin bir önceki kasaya göre düşüklüğü, 98-99 modellerde bile olan kaput amortisörünün yerini alan kaput çubuğu, yine eski vw lerde olan bagaj amortisörü yerine bagaj içine giren demirler, eski vw lerdeki kaputun altında motorun kapaklı olup derli toplu gözükmesinin yerini kapaksız olarak motorun ortada durması gibi ufak tefek görünüp kullanıcıları rahatsız eden ayrıntıları bahsetmiştim
Anladım Özgür haklısın, maliyet kaygıları nedeniyle bu tip değişiklikler olmakta maalesef.Benim kastettiğim şey iç mekan işçilik ve plastik kalitesinin bir önceki Golf ve Jettadan iyi olduğuydu.Eski modellerde özellikle iç mekan kaplamalarında, hatta kontak anahtarında bile problemler yaşanmıştı.Güncel kasalar bu anlamda daha iddaalı..
mitsubishi lancer,plaseniz olsun![]()
hyundai elentrada görülesi
herkese teşekkürler babam parası olmadığı için vazgeçer gibi olmuş(birde cmaxin rengini(beyaz ve siyah) beğenmemiş) ama annem fena halde bastırıyor. olmazsa sıfır fiesta corsa filan yada 2.el birşeyler alalım diyor ancak o kadar para verdikten sonra cmax almak daha mantıklı bence diyerek vazgeçirdim
açıkçası giripte bakmamıştım yakıt tüketimi nedir diye 1.2 tsi düşük olunca buda düşüktür diye düşünmüştüm ancak fabrika verisi 7.3 müş buda 9u bulur dediğin gibi değmez. bmwnin tüketimini duyunca çok şaşırdım
abi bence jetta ile cmaxi (daha doğrusu C sınıfı ile C tabanlı MPV leri) kısyaslamak pek doğru değil, daha doğrusu iç mekan ferahlığı açısından çok fazla fark var. şuanki cmax, ben kullanırken(sonuna kadar geride) arkama birisinin oturabildiği ender araçlardan birisi. normal C segmenti için bu pek mümkün olmuyorsınıfının geniş araçlarından corollada bile nerdeyse hiç diz mesafesi kalmıyor. her ne kadar ben artık evden ayrılmış sayılsamda kendimide evin bireyi sayıp ona göre düşünüyorum
maddi olarak mümkün değil. 2.el istemiyor.
s60ı dayım için incelemiştim abi gerçekten çok güzel bir araba ancak o fiyatlara çıkmamız mümkün değil.
marka olarak pek sevdiğim bir marka değilön yargı diyelim
seat için dediğim gibi mitsubishide bana çok uzak. heleki hyundainin kapısından geçmem (2006 sonataya göre konuşuyorum)
Konu OzzY tarafından (28/12/2011 Saat 23:51 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri