Hayırlı satışlar gerçekten harika araç.
https://forum.grandepuntotr.com/gara...jet-sport.html Aracın Garaj ilanıdır arkadaşlar buradan resimler ve detaylar görülebilir.
Satma sebebim 2 ay sonra ailemizin büyüyecek olması, bu sebeple daha geniş bi araca ihtiyaç duymamdır, C4 Picasso, C-Max gibi araçlarla takas düşünülür, Dizel + Otomatik olmalıdır.
Fiyatı 26.250 TL dir, Xenon Far ve Angel Hediye edilecektir, orjinal egsoz ve son susturucusu da mevcuttur.
Konu CesSpOoL tarafından (03/01/2012 Saat 01:37 ) değiştirilmiştir.
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
Hayırlı satışlar gerçekten harika araç.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hayırlı satışlar Okan..
Aaaahh ahh ben araba alırken böyle arabalar satışta olmuyor ben alıyorum satışa çıkıyor.. Kısmetsizim
Kıymetini bilin kaçırmayın bu tarz arabaları.. Ender bulunan araçlar bunlar..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
hayırlı satışlar kardeşim take off ları bana ver![]()
hayırlı satışlar...
bulunmaz hint kumaşının puntodaki hali...
abi yakın zamanda satılmazsa rahatsız edebilirim seni işler karışık hiç sorma sebebini=( bi ara konuşuruz =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
hayırlı satslar kardesim. mükemmel bi araç
obsessed the red
Cok uygun fiyat
StrucTuraL EngiNeeR
Yahuuu daha yeni almadınmı aracı? Bu ne hız![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
hayırlı satışlar
Ahh bide 4 kapılı olsa ne güzel olurdu satar benim mjeti alırdım bunu yemişim yakıtını az basarsın az yakarsın, şeytan dürtmedikçe tabi.
Hayırlı satışlar.
Teşekkürler arkadaşlar, zaten alırken erken satacağımı biliyordum ama aklımda kalmasın istedim, bizim araçlar pek hızlı gitmiyor diye de ilanı şimdiden açtım, sahibinden üzerinden 50 ye yakın favori eklenmiş, telefonum sık çalıyorHızlı ve değerinde gider umarım.
Aracın Tampon-Tampon Traversi ve Kaputu değişik, servis müdüründen doğrudan bilgi alabilirsiniz (yakup oto) radyatör hiç değişmemiş, alırken çok araştırmıştım zaten detayları benim konularımın içinde de var Kısmetse Bu Aracı Alıyorum başlıklıklıydı sanırımGörebilirsiniz. Gerçekten dosta gider bi araç arkadaşlar eğer düşünen varsa mutlaka gelip görmeli, malum bu dörtlü çok az bir araya geliyor : )
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
Verelim benim arabayı Ertuğ: )
Güncel
Çok güzel araç gerçekten, hayırlı satışlar..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri