Geçmiş olsun...
Geçen paza günü durduk yere akşam üstü gözüm gibi sakındığım Puntoma dururken kendini bilmez bir mobilettli aşırı hızla gelirken duramayıp arkadan çarptı. Ve çamurluk biraz içeri girdi...arka sağ tekeri parçaladı...Tabii çarpanın ne ehliyet ne ruhsat artı yaş 18den küçük...ve maddi durumu hiç yok..bu ülkede zarar veren her zaman karlı çıkıyor nedense...
Ama o çarpma bir toyota veya renaultda olsaydı arka çamurluğu komple yamulturdu diye düşünüyorum...
Geçmiş olsun...
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
geçmiş olsun...polis çağırmışsınızdır umarım...
Keyif BMW'Dir...
Turan geçmiş olsun... aynısı bende de oldu... kendi öğrencim motor kullanmasını bilmemesine ve ehliyeti olmamasına rağmen yola çıkıp motorla bana çarptı... ehliyetsiz kendini bilmez motor sürücülerinden nefret ediyorum... şimdi kaskı ile uğraş araba boyansın vs... geçmiş olsunnn tekrardan... takma kafana çabuk unutuyor insan... ama motorlulara karşı da antipati oluşuyor...
çok geçmiş olsun...
Every action has a reaction on the opposite direction.
Geçmiş olsun. Bende kapının önünde çocuklar çizecek diye korkuyorum.
çok geçmiş olsun..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
emniyet geldi tutanak tuttu... trafiği çağırdık ama olay anında bazı kişiler çarpan motorun yerini değiştirdiği için tutanak tutmadı , emniyetin işi dedi..ve emiyet geldi tutanak tuttu ifade aldı...ya mahkemelik olacağız olsak da bişey değişmez çarpan kişinin maddi durumu olmadı için...yani nefesinden başka bişeyi yok çocuğun olan bize oldu...
geçmiş olsun. ancak katılmıyorum toyota vs. göçerdi de punto göçmedi olayına. maalesef çok sevmeme rağmen punto'yu bir çok açıdan eksik buluyorum.
geçmiş olsun allah betirinden korusun ...
teşkkür ederim Allah kimseye kaza bela vermesin...
geçmiş olsun
Geçmiş olsun ama toyota yamulur tabirine katılmıyorum toyota fiattan gömlek olarak üstün malesef![]()
geçmiş olsun Allah korumuş
Geçmiş olsun..Motorun nerden çıkacağını kestiremiyorsun..Adamlar kurallarada uymuyorlar..Heryerden geçmeye çalışıyorlar..Ufacık ara bırakmışsın adam orayı zorluyor..Yola tersten girerler kaldırımdan giderler..Bence çok başı boş bırakılıyorlar..18 yaş altı çok kebabçı,çorbacı motoservisleri var..
Geçmiş olsun. Ne yalan söyleyim, motor görünce korkarım. Gerçekten ülkemizde motorluya saygı duymayan bir sürü insan var fakat öyle de motor kullanıcıları var ki aklım almıyor. Resmen ateşle oynamak ya, deli gibi hareketler, minnacık motorla hız yapmalar falan, dolayısıyla dikkatli olmak lazım...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri